• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    Btw nezkouseli jste nekdo platit fin. uradu dane pres appu? Hlasi mi to spatne zadany format uctu prijemce, vzhledem k tomu, ze je to nestandardni banka a ucet, tak spekuluju, jestli to je na tuhle situaci spatne naprogramovany, anebo mam nekam doplnovat nuly atp.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kua, fakt mne nebavi delat nekomu testera zadarmo, zitra prevadim prachy jinam.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: tusim zuno.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    hmm tak to asi byla jina banka... ale nekde jsem s tim uz bojoval...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: v obou
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    ale klikat muzes jen v jednom ne?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    asi aby to nebylo zmateno, kterym smerem to ma animovat :o)
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: ne. ted jsem to zkusil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    to omezuje i stare IB ne? :)
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Taky jsem prenastavoval...aktivovat jsem nehledal, plan byl otevrit si starou platbu v novem tabu a nastavit podle toho novy trvalak...a co se nedozvim? "Ups více než jedna záložka" a jsem poslan do haje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dále jsem si přenastavoval trvalák pro další rok na platbu záloh. Starý je již neaktivní a nikde není možnost "změnit". Tak mklikám na aktivovat což se chová jako změnit (wtf). Nastavím kliknu na uložit a následně v přehledu trvalých plateb vidím, že starý neaktivní příkaz zůstal a jen se mi založilo další nový.

No nevím... přijde mi že to má pořád hodně dětské nemoci :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    povedla se mi zajímavá věc... v novém IB.

Platím daně FÚ VZP, OSSZ a vyklikávám jednotlivé příkazy. U jednoho zkusím přidat platbu do košíku. Okno probliklo ale nic se nestalo (nic jsem neviděl). Tak prdím na to a klikám na odeslat. Potvrdím kódem a raději zkontroluji košík. Tam to je taky (asi to "nic se nestalo" neplatí a jen jsem si nevšiml nějaké hlášky). Tedy mažu z košíku. Následně se divím, že ta platba již není ani v plánovaných platbách - prostě zmizela.

Tak já nevím... :)

Jinak pozitivum je to vyhledávání příjemců. Bylo fakt příjemné jen zadat "VZP", "FÚ" či "ČSSZ". Jen škoda že FU pro něho není ve fulltextu to samé jako FÚ.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ILLUZE: ano právě jsem se přihlásil.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Ehm... funguje vám někomu dnes původní mBank přihlášení?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    .. i kdyz korektnejsi by asi bylo to tlacitko zobrazit disablovane, ale to je detail..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PABLLO: jo, diky. ja jsem se dostal do takove exoticke situace, kdy jsem v jednom okne byl prihlaseny a v druhem jsem si zablokoval pristup. v tom prvnim me to sice nevykoplo, ale chybelo tam to tlacitko na zmenu hesla. (imho korektni chovani).
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JENDAVB: nejaka prezentace ohledne "uspechach" noveho bankovnictvi ....
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    MRTVY_KENNY: v panelu nastaveni (ozubene kolecko po prihlaseni po tvym jmenem) a pak ikona "pristup do banky". mozna za to i ziskas odnak! :)
    MORTAELTH
    MORTAELTH --- ---
    asi tady budu vyjímka, ale mě se to nové bankovnictví líbí. Především přehled v historii, automatické "bucketování" plateb atp. A přijde mi to i dostatečně přehledné.

Ano, některé věci nepoužívám - facebook nebo tu přiblblou hru - ale nikdo mě nenutí a ta hra jde vypnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam