• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PATRIKCHRZ: plus je dobré doplnit kreditkou (pro případ, že bys těch peněz cestou moc nedostal) .-)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BOBULIX: V každém případě jednu kartu VISA (mBank, Zuno) a jednu MasterCard (Equa).
    Pak jsou tady placené účty, které se za určitých podmínek mohou vyplatit - Citi Gold, Raifka.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Jenže já budu muset vybírat na cestě, páč peníze budu dostávat na cestě průběžně :o( Takže s ohledem na tohle, co byste doporučili za banku?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: háááálelujáááá, žádost schválena - na pobočce byl příjemný kluk, který mi po těch story na sebe dal rovnou i vizitku s e-mailem
    vyšlo z něj, že dotyčná slečna, kvůli které jsem tam lítala, už v mBank nepracuje - smlouvu vytiskl znovu - netušil, kde dohledat původní znění...

co se týče přihlašování na staré stránky - přestože najede ksicht těch nových (mají to nastavené, že ten, kdo se teď načte na nové, rovnou se mu to zaháčkuje do nových barev), mají tam pod hlavním menu uprostřed malými písmeny text, že se přes to dá načíst i na ty jejich původní stránky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale jak pise Adam, je to sakra hodne nevyhodny, je lepsi to risknout a vzit si sebou cash, kterou si promenis v praze (treba v cerny ruzi), ono tolik penez do Indie neni potreba, aby to byl zas zivotni risk..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBULIX: Indonesie, Thajsko, Kambodza, Malajsie, Borneo, vse naprosto v pohode
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: já tam s mBank vybral bez problémů, žena měla Zuno a Českou spořitelnu a měla problémy s obojím. Na druhou stranu, pokud jde o větší částky, může ten výběr být opravdu nevýhodný. Záleží, kolik to má být peněz.
    NYX
    NYX --- ---
    BOBULIX: mbanka ma priserne kurzy.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    AXTHEB: Jistě. Ale já tam problémy skoro nikdy neměl a protože přemějšlim o mbance kvůli jejich výběrům v zahra zadarmo, tak se radši ptám, jestli v tom neni háček.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOBULIX: Mohl, bez ohledu na to od koho mas kartu.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Myslíte, že bych mohl mít problémy vybrat z bankomatu třeba v Indii?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: ok
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adame, můžeš někam nareportovat následující "problém" - v denním výpisu nezaúčtovaných karetních transakcí je částka v cizí měně, zatímco na stránkách IB je to v CZK. Podle mě by to mělo být na obou místech v obou měnách. Nebo aspoň by mělo jít IB detaily rozkliknout, jako to jde u výpisu
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    "Malé" upozornění, co mají u mBank podnikatelský účet - pokud si zadáte v přehledu plateb na vytištění v pdf první den v měsíci až do někdy, v přehledu se vám zobrazí až druhý den daného měsíce.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    ta blokace castky je super. Ale mozna by to mohlo byt jeste dale konfigurovatelne... datumove...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jeste k tomu netbankingu, co jsem v nove verzi uvital
    - kalendar plateb (klidne mohl byt i pro historii..)
    - ze jde zablokovat castka budouci platby
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KID_MCHUTT: Pojištění ke kartě je jen způsob, jak se banky SVOJE riziko snaží přenést na klienty. V naprosté většině případů je za zneužití karty zodpovědná banka (i když se k tomu banky nerady přiznávají a někdy je potřeba jim trochu "domluvit" s pomocí finančního arbitra).
    To nejhorší, co se může klientovi stát (nesdělí-li někomu svůj PIN a tam to zase pojištění většinou nekryje) je, že bude hradit škodu do 150 EUR (pokud se PROKÁŽE, že k zneužití karty došlo jeho zaviněním).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: na Novu seru :) ale vzhledem k tomu, že se mi stává, že mám peněženku s kartou někde pohozenou celý den na stole, ta šance na ukradení tu je. :) Sice pracuju v prostředí, ve kterém to nikdo nemá zapotřebí, ale už se stalo několikrát, že tam řádila straka.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT: Blbost.
    Proc se z toho dela takovy strasak? Na NOVE jsem jeste neslysel ze stovky klientu nekdo vysava... :o)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PISTA1: tak pojištění ke kartě jsem si vzal - ono se to k té bezkontaktní celkem může hodit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam