• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: je teda fakt, ze to je spis pro mistni. alespon psychologicky mi to tak prijde..
    rsp. ja si precist, jak "slozite" to funguje a neznat tu banku, tak myslenka, ze si zakladam ucet jen abych si zalozil dalsi ucet, pak cekal na kartu, aby mi mohli pri platbe strhavat nejake drobne, mi prijde hodne vzdalena..

mimochodem ty spekulace "do konce roku".. neni teda trosku ojeb tady delat kalkulacku na vysledky od 1 roku nahoru?
    mSpoření
    http://www.mbank.cz/osobni/sporeni/msporeni/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: taky to tak chápu a mělo to i motivovat k použítí nového IB ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: to je jen PR akce, aby se něco pěkného o mBank říkalo. (můj názor)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: však tohle je asi první případ, kdy budu rád že neproběhla lokalizace produktu (jen platby kartou) pro CZ mBank :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jak dlouho standardně trvá aktivace eMax Plus?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    dobre 3% do konce roku :) kdo jiny ti to dneska da?

Ale stale plati ze v mBank neumi veci delat JEDNODUSE normalne... Takze vymysleji jen bejkoviny :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: ono víc jak do konce roku bych to neviděl, až sami uvidí jaké s tím mají náklady.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    Tak ja mBank uz nepouzivam... teda ted jako prutokac, ale to lze zmenit... Takze tam proste naliju 300 000 a necham to HNIT...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: chápeš to dobře, ale potřeba tam nechat rezervu po překročení 300k klesne úrok.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    chapu spravne ze to mSporeni je klasicke sporeni za 3% p.a. do 300 000 jen si nejak divne vyhrali s tim jak tam ty penize nalit?

Takze misto toho abych tam poslal jednorazove 300 000, tak otocim 3 000 000 a ono to tam naskace samo?
    NELDE
    NELDE --- ---
    E2E4: marketing (-; Vzpomeň si na eMax, dneska má takový produkt skoro každá banka.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: Stejně nějak nechápu kde je háček ? Co mbank nutí dát tak pěkný úrok ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAKROUSEK:
    ja nemam dokoncene nejake ukony nekolik let stare... :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: eh.. ad to "pinkani"
    z komentaru "převod ani nemusí proběhnout stačí storno po odeslání."

to uz je teda hodne zvlastni..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo, tady k tomu Marek Lutonský má nějaké udělátko.

https://plus.google.com/u/0/113016773678273684999/posts/GiHpUBkjZeV
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    ADAMM: jj limit tam je 300 tis, coz je i tak pro 3% urok fajn. jen jsem zvedavy, jak dlouho vydrzi :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PABLLO: stejně je tam horní limit. pokud vím, tak bylo všem jasné, že to nastane - ale je to takhle převzaté z Polska a nebylo moc reálné to upravovat (třeba na "jen karty").
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    netusite, zda pinkani penez pomoci mKonta kvuli rychlemu nasysleni penez pro mSporeni s vyhodnym urokem byl zamer, nebo nedomyslenost ze strany mBank?
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    NELDE: Spíše než o chybách bych hovořil o naprosté uživatelské nepřívětivosti. Jsem zvědav, jestli s tím budou schopni něco udělat. Přišlo mi, jako by snad chtěli a AirBank soutěžit o nejhorší IB na trhu. Po vypnutí původního IB nejspíše účet v mBank uzavřu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAKROUSEK: to se mi stalo taky, je to tim, ze nemaji fyzicky overeny novy doklad totoznosti, to mi aspon bylo receno na mlince, kdyz sem o neco zadal ja
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam