• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: kdyz se podivas do vypisu, tak jsou tam jmena ale ne cisla uctu coz je naprd total. Ta jejich statistika me vylozene stve. Ani nedomyslim jak by resili kdyby mi zaplatili dva pepove novaci ...

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF: jak to myslis?

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nevíte jak v internet bankingu na mobilu zobrazit číslo úctu ? ta blba aplikace ukazuje ve vypisu jméno ale ne ucet. přijde mi ze se v ty bance posledni dobou snad pomatli. to byl iPhone někde v akci nebo co ?
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    PETER_PAN: Na své velmi specifické podněty jsme dostal stejnou odpověď, a tak jsem jim jen slíbil, že svůj účet zruším, až vypnou možnost starého IB.

Když jsem byl včera účet rušit, působil na mne personál na pobočce poněkud rezignovaně. Pracovník na překážce namísto očekávaného přesvědčování jen s pochopením přikyvoval důvodům mého odchodu. Tedy on se vlastně na důvod odchodu ani nechtěl zeptat - musel jsem téma sám nadnést.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    opet se mi pri zauctovani udelal na jednom emaxu minus a misto aby to dorovnali z mkonta, tak si opet sahli do jineho emaxu, stale to nechapu. popisoval jsem to uz jednou tady. ted slo o 6kc, takze vylucuju, ze bych to na mkonte nemel.. kdyz uz to neni logicke, mohlo by to jit alespon nastavit :)
    [ MRTVY_KENNY @ mBank ]
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: jo, zablokuješ původní (řekni, žes ji ztratil nebo že nefunguje, ať neplatíš kilo za duplikát) a objednáš si novou. jediná nevýhoda je, že jsi pár dní bez karty. objednáním duplikátu toto odpadá, ale je to za poplatek.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    AOTEAROA: ta dementni mhra jde nastesti vypnout ... nastaveni/sluzby/mhra/
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    jak co nejjednoduseji ziskat bezdotykovou kartu (kdyz mam klasickou debetni od mbank)? jde zaridit vse jen pres mlinku?
    diky.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BUNDA: na láhev šampusu by to bylo, kdybych se nerozhodla předevčírem přejít k Airbank :)) nějak mě nadchlo to jejich bankovnictví bez mHry.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak to je snad na láhev šampusu! :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Btw. nevím, kdy přesně ta změna proběhla, ale označení polí "variabilní symbol", "konstatní symbol" a "specifický symbol" už je normálně po straně, nikoli uvnitř toho input pole :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: čort vzal sobotu, jdeme v pátek kalit ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    tak nikdo je pak nemuze sjet kdyz jim to nepudje z patku na nedeli ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: a vidíš, to je hezké :) taková milá lidská chyba :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    27. září 2014 v čase od 00:15 do 09:00 h (v noci ze soboty na neděli)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nejde nekde v tom bankovnictvi vypnout to znackovani transakci ? desne me to vytaci.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JAYME: ta mi dneska přišla taky, asi spamovali celý adresář
    JAYME
    JAYME --- ---
    no nevim, kratce predtim mi prisla primo od mbank smskou nabidka na treskute vyhodnou pujcku s 10% p.a., takze bych tipoval ze to souviselo
    NELDE
    NELDE --- ---
    JAYME: Tohle obvykle nebývají pracovníci banky, ale nějakého teleshopingu za provizi. Pokud by někdo volá a tváří se, že je z instituce, která má moje data, a při tom je chce říci, tak odpovídám, že je přeci má k dispozici a basta. Obvykle to poznáš, že ti řeknou, že volají jménem instituce, nikoli, že jsou z ní.
    JAYME
    JAYME --- ---
    KID_MCHUTT: ted se mi stalo totez, pani sice byla narozdil od ty tvoji aspon artikulacne vybavena a znela docela mile, ale jinak to bylo uplne stejny, po chvilce dohadu o moje datum narozeni jsem se ji na rovinu zeptal, jestli je to neco dulezityho ohledne myho uctu nebo jestli mi chce jen neco nabidnout, s usmevem odpovedela "no jak se to vezme!", na coz jsem rek uz jenom nashledanou.
    tohle je ten nejupatlanejsi zpusob telemarketingu, co jsem za dlouhou dobu slysel...probuh jakkoliv je mbank takova "tak trochu jina" banka, porad je to banka...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    MORGYSZ: mBank v současné době nabízí 3 spoření:
    mSpoření - úrok 3 % při zůstatku do 100 000 Kč, při vyšším zůstatku (třeba i jen o pouhou korunu) klesne úročení CELÉ ČÁSTKY na 0,3 % p.a.
    eMax PLUS - 0,3 % (při splnění poměrně složitých podmínek je u zůstatku do 100 000 Kč získat úrok 1,4 % p.a.)
    eMax - 0,05 % p.a.

z mSpoření a eMax PLUS je jeden výběr v měsící zdarma, další za 19 Kč. Z eMaxu jsou možné výběry kdykoliv jakkoliv.
    Na mSpoření nejde poslat peníze normálně ale jako podíly z trasnakcí. Nejrychlejší je 10 % z každé transakce, takže posíláním z běžného účtu pryč a zpět musíš udělat obrat milion, abys dostal 100 tisíc na mSpoření.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MORGYSZ: mSpoření .-) Sice to vkládání na účet chce chvilku času, ale dostaneš se k nim. jeden výběr měsíčně grátis, další za 19,- Kč. Nadstandardní úročení jen do 100k.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam