• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: chápu. Většinou platím kreditkou jiné banky a vybírám (sice minimálně, ale když musím) debetkou jiné banky. Žena platí dodatkovou kreditkou a prakticky nevybírá (jen ve vyjímečných případech práve mBank debetkou). Takže mBank karty máme jen jako rezervu. Ale mbank je ta, která mě naučila za běžné služby neplatit. Takže zrušení karet je nevyhnutelné a zvážím přitom rovnou i zrušení účtů.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mě se sice změny nedotknou, ale je to teda opruz (teda dotknou - nebudu muset hlídat, jestli je mám s poplatkem za výběr posílat za topičovou ženou, protože 500,- měsíčně debetní kartou dám pokaždé, na to stačí jeden nákup)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    a teda asi nejlepe radeji cele mBanky... nez prijde zase s necim co me pak muze prekvapit...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Takze pokud uz pouzivam jen mBusiness bez karty a mBank mam jen protoze ji mam s kartou tak je cas se karty zbavit nez zacne generovat vydaje?
    NELDE
    NELDE --- ---
    YARIN: Zní to logicky, ale nevím proč to komplikují a nezavedou mKredity - z každé platby kartou kredity, které se počítají proti poplatkům. Jinak za platbu 500,- kartou měsíčně 3 výběry a bez poplatku zní docela dobře (equa má sice libovolně, ale jak dlouho to udrží).
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak jsem aktualizoval androidí aplikaci na mBank CZ 2.0 a pocity smíšené :-(. Nejvíc mě štve, že zrušili widget se zůstatkem - ve FAQ dokonce píšou, že není potřeba, protože stačí spustit aplikaci a je to vidět i bez přihlášení... jenže já kvůli zůstatku nechci hledat a spouštět aplikaci :-(
    YARIN
    YARIN --- ---
    NELDE: poplatek prej platit nebudes muset, protoze kreditka je uver a jakmile zaplatis mesicne petistovku kreditkou, mas zadarmo i debetku (protoze mas kreditku neboli uver), alespon to tak vysvetlujou lidi v tech komentarich z toho odkazu od castera
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak on už v podstatě 5% mimo EUR byl. Byť to maskovali tím lživým prohlášením, že může být aplikován blablabla
    NELDE
    NELDE --- ---
    A na stránkách mají stále ještě psáno: Vydání a vedení karty od 0 Kč na základně zvoleného tarifu a to bez podmínek (jako např. obrat kartou) - při tom za chvíli mění. To je na upozornění na nekalou reklamu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Hlavně se konverzní poplatek zvýšil s 2% na 5%! S těmi kartami je to opruz - platím kreditkou minimálně 10k měsíčně, ale budu muset něco platit debetní, abych za ni neměl poplatek, či co (mám ji jen na výběry) - to je na hlavu padlé. Kdybych neměl hypotéku, tak asi odejdu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    a ja vul nasim v lete zalozil u mbank ucet vychvaluje, jak je oproti sporce ultravyhodna a zadarmo. jeste par takovejch zmen a budu je zas stehovat jinam:/ a ja uz si asi taky brzo definitivne necham jen equ
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    aha, tak koukam, ze na tu mou kartu z FIO se nebude prasit vecne..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: jj Zedna, který jim otestoval v novém IB kde co a ještě je u nich špatnej :-( Koukám i dotaz na zůstatek podražil a konverzní poplatek i u EUR :-) To snad ani u velké poplatkové revoluce nebylo toliko zdražení narár.

Hezkej dárek. Díky mBanko!
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PATRIKCHRZ: máš pravdu... no nic bye bye mBank. Ještě před časem bych si nemyslel, že GE bude levnější než mBank a nabídne mi více služeb zdarma. Časy se mění a štika v bankovním rybníku pomalu zmutovala v kapra.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BUNDA: ale bude poplatek 100 Kč za obnovu (tedy, pokud se nemýlím, jednou za 3 roky)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: koukám reklamština jak vyšitá .-( Vedení mKonta je, bylo a bude zdarma. Za tím si stojíme. Ještě pár změn a platit se může třeba za přístup do IB za jednotlivé platby a slogan bude stále platný .-)

Jinak koukám karta k eMaxu zpoplatněná "zatím nebude".
    DYNK
    DYNK --- ---
    A co ta mRezerva - neni jeji vedeni zdarma? Pokud ano, tak bych si mRezervu zaridil a mel kartu dal zdarma.. od te doby, co mam Citi kreditku, tak z mbank jen vybiram hotovost.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: mBank se pomalu, ale jistě chce zbavit části klientů :-D No nic je načase zrušit karty. Podmínku hlídání si něčeho nahradit podmínkou hlídání si něčeho jiného a vydávat to za změnu k lepšímu? No kdo chce kam pomožme mu tam.
    CASTER
    CASTER --- ---
    PETER_PAN: bude to jinak
    Změny v sazebníku mBank :: Blog :: mBank
    http://www.mbank.cz/blog/post,532,zmeny-v-sazebniku-mbank.html

od 1. března 2015 máme pro všechny zákazníky, kteří mají debetní kartu, první tři výběry z bankomatu zdarma

Akorat ze za kartu, kterou se mesicne nezaplati aspon 500Kc, se bude platit 29Kc poplatek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam