• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAMM: když jsem se připojil, tak najela půlka grafiky a nějaké červené pole s textem fatal erron nebo tak podobně, po chvíli už nefungovala ani vstupní přihlašovací strának. A jsou vynulované limity u internetových plateb u všech karet.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KID_MCHUTT: Mě ráno před 7 šlapalo bankovnictví vpohodě.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: a co přesně se dělo? mě to teda jede úplně normálně...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak poslední kapka. Kterého IDIOTA napadlo, vrtat se za provozu v IB a nekomunikovat?
    mBanka tímhle u mě skončila. Den po celodenní odstávce nemá právo nefungovat. Pokud dojebu nasazení, vracím se na původní verzi, ne, že to nechám rozjebané a experimentuju s tím naživo.
    VIDA
    VIDA --- ---
    TOM: Díky. To je věru mBank style.
    TOM
    TOM --- ---
    VIDA: ona to taky nemohla dohledat. Bylo to jen v té papírové brožurce mRezerva. Nakonec volala na centrálu, kde jí řekli, že se občas cca po půl roce dělá namátkou kontrola, a že když někomu nechodí na účet těch 25%, tak prý udělají "ty ty ty! že my vám to zrušíme? ".
    Na to jsem měl jen jednu odpověď: při současném vývoji vašich podmínek to může být za půl roku jinak - trvám tedy na té výpovědi.
    VIDA
    VIDA --- ---
    TOM: Nemůžu najít to s tou nutností poslat na účet 25% z nastaveného limitu. Zítra se zastavím v kiosku a poptám se.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Hlavně když jiné banky od těch podmínek odstupují (-;
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: uvidíme, co přinese změna podmínek a jak dlouho to vydrží. Moc dlouho tomu nedávám.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOM: upřímně jim na ty podmínky už s... . To bylo keců v misi a vizi :-) Aktuálně mají podmínek a chytáků víc než leckterý dinosaurus.
    TOM
    TOM --- ---
    TOM: ehm... mesicne. Převádět zpátky vyplatu se mi nechce, tak to asi bye bye.
    TOM
    TOM --- ---
    BUNDA: tak ted mi na pobočce tvrdi, ze aktivováním mRezervy ta nutnost platit aspon 500 mesicne kartou zaniká. Slova kontokorent se bojim jak cert kříže, tak me uklidňuje, že když nepůjdu ve svym účtu do minusu, tak me to nebude stat ani korunu.
    Akorát musim aspoň jednou rocne poslat na svuj ucet 25% nastavenyho limitu. Minimalni limit he 5000,-. Tu tisicovku rocne bych si asi ohlidal snadno...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MRTVY_KENNY:
    BUNDA:
    A jestli má někdo kromě debetní karty k mkontu ještě i mkreditku, stačí zablokovat jen mkreditku (takže se za ní nebude platit měsíční pokuta), ale protože samotná blokace mkreditky nezruší ten úvěrový (kreditní) produkt, tak je splněná podmínka využívání úvěru a debetní kartu není nutné blokovat, lze jí používat a nemusí se s ní platit ani 500 měsíčně a poplatek za ní se platit taky nebude.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: ano stačí. Už jsem také zablokoval :-(
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    k tomu, abych od brezna neplatil poplatek za kartu, ji staci zablokovat, je tak?
    (500 za mesic utratim jak kdy a platit umim i FIO kartou. navic mi v te mBankovni nejak prestal spolupracovat bezkontakt)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: peníze na účtu mají hned, jak to mají zprocesovane v rámci firmy je jejich věc a zákazníkovi je do toho houby.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Možná mají univerzální zprávu. A také asi ten účet v mBank je průtokový - potřebují to dostat do hlavního.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    CASTER: Druhá strana se to okamžitě dozví, jde o převod v rámci mBank, a ten okamžitý. Spíše jde o to, jak to má obchodník propojeno s účetnictvím, zda jeho program mu okamžitě dá vědět, že platba byla připsána, nebo zda to kontroluje ručně nebo v dávkách.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Mel jsem dojem, ze mPenize/mTransfer/whatever, neni jen o tom, ze mi to samo predvyplni prijemce platby, ale ze se druha strana taky okamzite dozvi, ze bylo zaplaceno, jako u platby kartou. Ale asi ne, kdyz mi vasecocky.cz po platbe napisou tohle:

Čekáme na potvrzení platby bankou
    Probíhá potvrzení platby ze strany banky. O výsledku Vás budeme informovat e-mailem.

WTF?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: tak pokud mi volá nějaké telefonické středisko, bývám dost nepříjemný a po skončení hovoru končí číslo na blacklistu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam