• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak koukám na svoje karty a limity jsou jak byly. A to nemám MO/TO nulové.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ADITU: zrovna jsem se snažila zaplatit za telefon a až po třetím pokusu jsem se dokopala přihlásit na IB ... půl hodina života v háji (no jo, nedošlo mi, že musím nastavit nejen výšku limitu, ale i počet, takže jsem to dělala nadvakrát)

asi je fakt čas jít jinam ...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tolik retweetů jsem nedostal ani nepamatuju, ale žádnou velkou radost z toho nemám :(

Adam Zbiejczuk on Twitter: "Hájil jsem @mBank_cz dlouho. I nové IB. I zpoplatnění neaktivních karet. Ale už mě to nebaví :( běžte radši do @equabankcz nebo @fio_banka"
    https://twitter.com/zbiejczuk/status/575983175182258177
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: zdá se, že další level mHry s názvem: naser koho můžeš :-(
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: aha, uz se chytam. byla jsem trochu rozhozena a navic hladova, protoze se mi nepodarilo si po netu objednat obed.
    YARIN
    YARIN --- ---
    a mne neprislo nic a limity hozeny zpatky na tovarni nastaveni. takze diky za tuhle diskuzi, jinak bych to nezjistil, heh.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    a ja zase, ze me natahli na nejakym poplatku za kartu a deset korun mi vrati, hec.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja dostal do "zprav" jen info, ze v nejakem souhrnu dvakrat secitali mSporeni, nebo tak neco.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    To bylo poprvé co do zpráv přišlo něco jiného než máte xx výběrů zdarma, máme pro vás výhodný úvěr a získal jste odznak mamlasa
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    ADAMM: já mam zas limity v pořádku, ale zprávu jsem dostal...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: tak ověřeno. V IB žádná zpráva (to je také divné obvykle tam nějaké jsou) a limity Internet a MO/TO vynulovány :-) Protože to je, ale u osoby co platí jen fyzicky v terminálech tak to tak zatím nechám.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: Na fóru psal někdo s vynulovanými limity bez zprávy. Proto jsem na to raději upozornil. Já zprávu nedostal, ale kartu už mám bloklou takže limity nějak neřeším...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no já ji nedostal, ale předpokládal jsem, že to je proto, že se mi s limity nic nestalo :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: jasně, ale na principu to nic nemění. Zkrátka tuto zprávu nedostal každý :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: ona to nebyla hláška, ale "zpráva z banky"...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: ta hláška se nezobrazila všem. Takže je možné že ani všem postiženým :-(
    ADITU
    ADITU --- ---
    Po přihlášení do bankovnictví tam byla nějaká zpráva, že možná mohlo k něčemu takovýmu dojít. Z mého pohledu to je trochu pozdě - každý den se fakt nehlásim :D

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    to je fakt pakarna a neposlou ani blby email, nedej boze SMS. nechaji vsechny se potit, aby si na to prisli sami.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: mBank, chybka...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Ach jo, tak limity MO/TO a internetový platby mi taky vynulovali. Jako proč?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam