• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Už bylo toto?

mBank zdvojnásobuje příspěvky na pomoc Ukrajině, je tam 3m limit. Stačí přispět pomocí tlačítka "Pomoc Ukrajině" .
    "V internetovém bankovnictví jsme připravili platební tlačítko, kterým můžete jednoduše a bezpečně přispět na sbírku SOS Ukrajina od neziskové organizace Člověk v tísni. Tlačítko najdete na hlavní stránce ihned po přihlášení"

Důležité informace v souvislosti s děním na Ukrajině | mBank.cz
    https://www.mbank.cz/ukrajina/
    MVEK
    MVEK --- ---
    Já u mBank zatím jen reklamoval peníze, které mi sežral bankomat Monety, než jsem si je stihl vzít:-). Chtěl jsem si řádně uklidit kartu a zrovna jsem měl zbrklé ruce, než jsem to zvládl, přihrádka se zavřela i s penězi.
    Ale povedlo se docela rychle vyřešit.
    NELDE
    NELDE --- ---
    STENNY: Ano. Zavolal jsem na linku a za čas to bylo vyřešeno. Jednou pozitivně a jednou negativně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    STENNY:
    mBanka bude jen prostředník, protože toto se řeší u karetních asociací. tedy zadej obyč reklamaci s tím, že jim přesně napiš co chceš, aby si to nevykládali po svém...
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ahoj,
    pokoušeli jste se někdo u mBank uplatnit chargeback, tj. strhnout platbu od obchodníka, který nedodal zboží a nevrací peníze?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Mám mBank, AirBank, Monetu a Erste.

Dlouhodobě nejméně mě nasrává AirBank. Sice se nikam neposunuje, ale to co tam má má funkční.

Pokud neděláš psíkusy, tak Erste ti taky bude fungovat.

mBank je opravdu peklo.
    EDERA
    EDERA --- ---
    VITI: Pobavilo.:-D

KID_MCHUTT: Hodně štěstí. Aktivně používám mBank, Raifku, UniCredit a máminu Spořku. Občas trochu ČSOB, AirBank, Monetu a Fio. A nemůžu říct, že by některá z těch bank byla top a vždy vše bez komplikací. UniCredit teda rozhodně vede v tom, jak zkomplikovat i věci, které by šly jednoduše.

A mBank teď u mě získala cenné body - viz akce "jak jsem si koupila nový mobil"
    [EDERA @ Banky, bankovnictví, bankovní operace]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VITI: utrhni si prst, ještě rád si ho necháš přišít - stejná rada
    VITI
    VITI --- ---
    KID_MCHUTT: zkus chvili unicredit :-) ... rad se vratis k prehledne mbank
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: Lepší? Po kolikáté za posledních pár let jsem měl problém a pokaždé to bylo tím, že nějaký blbec v bance něco změnil a podělal? Včetně toho přidávání kontaktů, protože jsem se přihlásil, smazal starý uložený tmobil (editace čísla účtu nelze) a při pokusu přidat ho znovu mě to odhlásilo. Prostě beze slova - čau.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Jestli myslíš, že u velkých to bude lepší...
    Dej pak vědět srovnání. Z bank, které mám, mi furt přijde mBank jako ta lepší.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: řekl jsem to rezignované slečně na chatu, která o tom už zjevně věděla
    NELDE: asi se vykašlu na malé banky, fakt mě to nebaví...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: A kam půjdeš? Hello nebo Trinity?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Můžu potvrdit - u některých účtů to zmizely - a /, jinde zůstaly (stejná banka). Přijde mi, že to je problém účtů založených před hodně dlouhou dobou.
    Reportoval jsi to?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Každopádně odtamtud dám pryč poslední zbytky peněz a zruším je, tímhle spadla důvěra na nulu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Zkontrolujte si při placení číslo účtu příjemce, pokud jste ho měli uložené v mbance a nezastávali jste ho ručně. Zkurvili migraci dat a ta čísla se změnila - minimálně z toho seznamu kontaktů zmizely všecky nenumerické znaky v číslech účtů. Diletanti posraní. Možná by mohli přestat šetřit na testingu, hovada.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SEBEL: Možná jen nemají zájem půjčovat - vysoké riziko a nízký výnos proti overnightu ČNB
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SEBEL:
    Tak změna může udělat své... Mají na to algoritmus. Zkušebka, výše platu, výdaje, tok peněz účtem, historie splácení, další finanční informace (i z jiných bank), které mají, ... Více se tu asi nedozvíš...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    NELDE: Dříve jsem podnikal a měl přijmi dost nepravidelné, někdy vyšší, někdy nižší a vždy půjčku dostal. Od března mám stálou práci, každý měsíc mi pravidelně přistane na účtu výplata +- ve stejné výši.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    výpisy?
    Pak o řád větší bordel no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam