BOBASH: hele me prijde, ze hovno, co se tyka kontextu kam svet smeruje, vis ty.
1) placas tu neco o tisicich soucastkach nutnejch pro ev a sam nevis, ze ev jich ma o nekolik radu min nez ice
2) tvrdis jak si das kafe v servisu a pockas na opravu - to se ti nekdy stalo? wtf, co to placas? jako ze ti sviti kontrolka, tak ti ji odblokovali a bylo vyreseno? nebo jezdis do servisu dofouknout gumy?
kdyz sem byl naposled v autorizovanym, tvrdili mi, ze bez objednani nemam jezdit a ze maj slot nejdriv za mesic. po dlouhym premlouvani me vzali, ze to zkusi udelat do tejdne skrze prescasy. za 3 dny mi volali, ze objednavaj nahradni dil a nevi kdy dorazi. tvuj zavedenej volkswagen/skoda. ohledne poruchy nevedeli vubec nic, krom toho, co jim rekla diagnostika na radovy 10+ let stary octavce - tolik ke skoleni a letum praxe. vraceli se slovy, ze mozna se tim problem vyresi, ale kdo vi
3) virtualni realita se pro training tezko simulovatelnejch (nebo malo pristupnejch) uz davno pouziva, napr. pri skoleni chirurgu vykazujou daleko lepsi vysledky, nez beznym ucivem/skolenim (nezavisla studie napr. tady
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1422600/)4) zadnej sehranej tym pro opravu auta nepotrebujes. jestli si myslis, ze musis desitky let trenovat cloveka, na to, aby tomu druhymu podal sroubovat. moc koukas na formuli 1, kdyz si davas kaficko zatimco ti sehranej tym opravuje za 15 minut auto
5) neni zadnej problem v tom, ze ti nekdo prijede za 4 hodiny pro auto, i kdyz z valasskyho mezitrici bych rek, ze to bude max 2. kdyz mas nefunkcni ice, taky cekas. kdyz mas funkcni ice, musis do servisu sam a pak se musis dopravit ze servisu. takhle nekde nechas svoje ev, vypadnes taxikem proplacenym pojistenim a kdyz prijede zasahovka, odemknes na dalku. usetris nekolik hodin.
6) ty tvy miliíardy na vybudovani infrastruktury a handling desetitisicu soucastek by znamenali, ze by neexistovali neautorizovany servisy. nechapu, ze muj servisak zvlada 50 aut mesicne uplne sam, at tam prijedes s (temer) cimkoliv co neni chyba v elektrice/elektronice.
ty se se snazis vypadat chytrej jak radio, ale zapominas na to, ze ty bubliny co si vymeslis sou vsichni na dva kliky schopny overit. prober se uz konecne z ty diskoteky a uz s tim svym devatenactym stoletim nekam zalez, fakt nemam silu ti vyvracet ty tvy vsevedouci moudra