• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    KORKMAZ: vybitá obyč baterka je u elektra docela běžný problém. sama se většinou z trakční baterky nedobije.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    tady jedna elektrika, co překonává rekordy ... to je zvuk

39.08! McMurtry fan car breaks Goodwood Hill RECORD! | Festival of Speed 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=5JYp9eGC3Cc
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NIKDAS: Jasný. To by na Aero nějaká Comfort místa se zásuvkou měla být volná. Na GO by to asi vyšlo levněji, ale koukám, že GO Charge místa jsou z nějakého důvodu deaktivovaná a do pondělí nejspíš nebudu vědět proč a na jak dlouho.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    DAN_F: 1.7. - 8.7., už koukám díky :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NIKDAS: No jasně. Já jen jestli nemyslíš Ruzyni jako městskou část :) Jde to určitě na Aeroparkingu (pomalé zásuvky) a u GO. Na jaký to potřebuješ termín?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    DAN_F: Pokud tam bude nějaký shuttle, tak to nemusí být přímo na letišti
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Možná debilní dotaz, ale když má elektroauto ještě klasický akumulátor, je dobrý ho občas nabít nabíječkou, jako u spalovacích motorů?

Je to VW eUP a návod nic neříká - on totiž VW u všech svých aut zakazuje dobíjení akumulátoru (odkazuje na odborný servis), takže je to v rámci jejich strategie, aby uživatel baterii ignoroval.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    kreativni novinari nenapisu do titulku Nio ale "cinska Tesla" :))) taky clickbait

V Šanghaji vypadla čínská tesla ze třetího patra, zahynuli při tom dva lidé - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/sanghaj-elektromobil-pad-umrti-cina-nio.A220624_110617_zahranicni_pitt
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NIKDAS: Jako na letišti?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Nevíte kde na ruzyni zaparkovat a rovnou nabíjet, nějak levně na 8 dní.

Našel jsem tam nějakou rychlonabíječku, ale nechce se mi kvůli nabíjení a přeparkování čekat.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KEB: Nejenom. Ale to same chteji mladi kupujici v Evrope. Jen jeste nejsou vnimani automobilkama
    KEB
    KEB --- ---
    JYRKA: protože je to trh velký jako prase...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KEB: Ano. A cim driv to v Evrope pochopime, tim lip.
    KEB
    KEB --- ---
    JYRKA: aha, takže auto může být golfový vozík, ale musí to být plné plné píčovin, takže chtějí cirkus a ne auto.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no neviem, ja by som napr. toho maleho smiraka na palubke co ma NIO nechcel, radsej ozeliem aj spoustu funkci :D

JYRKA
    JYRKA --- ---
    KEB: Totalne ujizdi. V Evrope delame dobra auta, ale to Cinany a Indy nezajima. Chteji solidni infotainment, konektivitu a spoustu funkci.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    OMNIHASH: možná mluví o tomhle? kdo ví.
    NEW Instrument Cluster Display For Tesla Model 3 & Model Y - OEM Look (Must Have Accessories 2022)
    https://www.youtube.com/watch?v=mQM8PH9VLI8
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JYRKA: a to se nějak váže k místní debatě? Asi potřebuju víc kafe, aby mi docházely souvislosti...
    KEB
    KEB --- ---
    JYRKA: že by Evropě ujížděl vlak? chápu to správně?
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    DZODZO: Tak ma delat automechanika :D Jsem si schvalne pustil kousek nejakeho jeho poradu a vubec mi teda neprijde ani jako dobrej moderator, ale asi ocividne svoje publikum ma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam