PSYCHO,
LELI: ne, že bych o Kie EV6 neuvažoval, ale jednak nevím, kde jí sehnat aspoň na pár dní na delší výlet (nejsem Jágr :-)) a pak mam strach (možná neoprávněnej z pár věcí):
- už jsem jel s pár auty, kde výrobce tvrdil, že zadní stěrač neni potřeba a úplně bych nesouhlasil, zvlášť když před couváním nemůžete jet dostatečně rychle
- aerodynamika se asi zaměřuje hlavně na spotřebu a už míň na odfouknutí špíny pryč od zadní části auta
- nezakrytá zadní kamerka nad SPZ toho asi pak moc neuvidí, ten Enyaq RS jí měl aspoň ostřikovanou (zlatej Passat, kde se vyklápí z loga VW a je tak věčně schovaná a čistá)
- jsem spíš kombíkovej a chci aspoň dobrej velkej přístup do velkého kufru - klasickej Enyaq je ok, Enyaq coupé budiž, tudíž asi i Tesla Model Y, ale lednice na basu piv je prostě must a u EV6 mám trochu strach
- jinak souhlas - 800V architektura, rychlé nabíjení, vychytávky vevnitř - to auto by nemuselo být špatné, jen to prostě nevypadá na náhradu kombikovýho Passata a asi nezbyde než čekat Audi A6 Avant eTron...