BOBASH: A ještě skvělý když chytneš kolegu co ti "proráží" cestu. Jednou jsem takhle chytil typka ve starém, hodně starém Jaguáru s takovou tou brutální silou, žádná elektronika, jen masivní motor a hrubost.
Já mel nový auto nabuseny elektronikou, X sportovními rezimama a picovinkama, ale bylo mi jasný že na něj nemám. Každopádně mi to nedalo a vydal jsem se za ním, s odstupem a respektem. Dojel jsem ho a časem jsem poznal jeho návyky, že ve 220 už nepřidává, kdy asi tak brzdí když se blíží k autu a tak. Měl jsem co dělat abych se ho držel, protože to zrychlení měl šílený. No a v jednu chvíli borec zpomalil, přejel do pravého pruhu, nechal mě předjet a zařadil se za mě. Takový "teď prorazej ty" gesto. A držel se za mnou stejným odstupem jako já předtím za ním.
Na Čerňáku já odbočoval směr Letňany, on pokračoval na jižní spojku, a v jednu chvíli, než se můj pruh odpojil, jsme se ocitli vedle sebe, tak se podívám a tam vysmatej starší týpek ukazuje palec nahoru. Evidentně si to užil stejně jak já.
Doteď si pamatuju že to bylo úplně nádherný spojení, v tu chvíli byla ta dálnice celá naše, s typem kterýho vůbec neznám a už nikdy neuvidím jsme měli ten moment, porozumění a důvěru, bezeslov.
Jsem se rozvášnil, končím offtopic :)