NIGHTHUNTER: Jde hlavně o tu možnost. Kdybych měl pochybnosti o dojezdu, nebo jel přes celou republiku tak samozřejmě nechám jet Tesláckou navi, ale 99% tras (a to fakt nepřeháním, ačkoliv si ten poměr řidiči ICE představujou přesně naopak) vím naprosto přesně, že dojedu na jendo nabití. Takže výhody waze převažujou (u mě teda hlavně policejní hlídky, protože uhlídat rychlost u elektromobilu je někdy fakt těžký). Do toho mám v mobilu všechnu hudbu, kterou pouštím do autorepráků apod., co já vím na co to všechno lidi používaj. Jen třeba u mýho auta loni implementovali AA do hlavního displeje (s budíkama), dřív to bylo jen v tom středovém, Tesla prostě jde svou cestou.
Nevím jak to maj řidiči Boltu, ale pokud jde ta jejich appka propojit do systému auta, tak by to asi taky chtěli využívat. No jak říkám, jde o tu možnost.
Jinak na nedostatek implementace apple car a AA jste se chytli, ale co třeba ta birds eye kamera, dyť hw maj, tak je to čistě záležitost sw (jak tady vzpomínal Miner, Tesla je sw firma), a má to dneska už každý auto a je to fakt užitečný, proč to tam nedat?