BOBASH: Manžel má už 7 let starý služebák (Citroen C4 Grand Picasso) a už se občas něco rozsype, tak se kouká po něčem novým, ale zatím nenašel nic, co by se mu líbilo a firma mu to mohla schválit. Já už teď mám ten Tiguan, takže hledat nový začnu nejdřív za 4 roky. Ale aspoň se učím s automatem a zmapuju si nabíječka na místech kam pravidelně jezdím. Já mám dojezd max. 48km na elektriku, takže to mám tak na jeden den a tak po nabíječkách koukám pořád ;)
Je pravda, že třeba, když pravidelně jezdím na Prahu 6 a parkuju tam cca 3 hodiny do noci, tak bych uvítala mezitím to auto dobít, ale třeba na Evropský u Veleslavína je jen jedna nabíječka (většinou obsazená) a pak další je až v OC Bořislavka nebo na Petřinách někde mezi panelákama.
Všimla jsem si, že se v Praze snaží nabíječky dělat u trafo stanic - ale to je tak na to, že jeden člověk z okolních paneláků má kde nabíjet a nebo se tam nacpou nenabíjecí auta.
Když jsme jeli na služebku do Belgie, tak jsem si všimla, že v Německu podél dálnice jsou nabíječky snad u každý pumpy, ale viděli jsme jen DC, ani jednu jsme nenašli AC. Ale všude podél dálnic se kopalo - tak jsem zvědavá, co tam uvidím příště. A v hotelu to taky byla "sranda", tam měli na parkovišti AC nabíječky, ale jen jeden čip, takže tam s těma řidičema musel na parkoviště běhat recepční a ten mohl jen, když tam po něm nikdo jiný nic nechtěl.
A co mne zaujalo v Mnichově na výstavišti v jednom parkovacím domě mají být free dobíječky (ke spuštění stačí jakýkoliv čip), ale tam jsme to nezkoušeli - přijeli jsme později a tak nás směrovali zaparkovat jinde.