MINER: Lokaci ti neposlu, je to u me pred barakem. Je to divny tady na nyxu.. x) Ale nevim co si predstavujes. Od nozovek se natahl kabel k novymu budliku s elektromerem a vedle nej se na betonovou zed zavesi nabijecka.
Nicmene to dopadlo tak, ze jsem si od toho natahl kabel do garaze a tu verejnou nabijecku nakonec neosadil. Ale je to tam pripraveny. To uz je ta nejmensi prace na jedno odpoledne. Stejna jako to osazeni uvnitr garaze.
Proc jsem ji neosadil? Sousedi se kroutili, ze bude v ulici vetsi provoz a tak jsme se dohodli, ze kdyz bude vic sousedu mit elektroauta, tak si ji tam treba dame jako sousedskou.
Trochu me to poblaznilo a mel jsem predstavu, ze to bude pohodovej pasivni prijem, ale realne tam potrebujes pronabijet pres 100 kW, aby se to nejak rentovalo. A s tema mrmlajcima sousedama... Ale alespon je z toho ta nabijecka v garazi.
Ad to rentovani je taky zajimavy.
Mesicne to vychazi na 200-300 Kc za provoz, protoze musis platit za
a) platebni branu (vyrobci nabijecky)
b) spravcovskej system - uzivatele, historie nabijeni, ... (od vyrobce nabijecky)
c) desatek za to, ze tvoje nabijecka bude videt v aplikacich u PRE, EONu atd
d) LTE, pokud ti tam nedosahne wifi (muj pripad)
Asi jde s Tesla nabijeckou a) - c) obejit, ale nezkoumal jsem to, i kdyz ji mam. Jak rikam - odlozeno na neurcito.