• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    PEPAZZ: to by snad nemel byt problem. ja treba cip od PRE pouzil za 2 roky snad jednou, akorat mi chodi kazdej mesic fakturea na 0,-
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEPAZZ: Píšeš svítila na displeji. Nepřikládal jsi jo na displej, ale na to místo, kde se má pípat, že?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PEPAZZ: Mas ten čip spárovanej s účtem a aktivovanej?
    Matně si pamatuju, že někdo to vyžadoval.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HOUMLES: v to same jsem doufal taky... On ten. Čip uz je určitě rok starej a nikdy jsem ho nepouzil ale to by snad vadit nemělo.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Jako machal jsem tam s tim cipem urcite 2-3 minuty nez jsem to vzdal ;)) rfid karta svitila naa displayi a bohuzel nic. Takže jsem musel tahat a instalovat appku scenovat qr stanice aby se to sparovalo.pak uz ok. Zkusim ten cip schvalne nekde jinde.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    PEPAZZ: tak to jsi neco delal spatne.. ja mam cip od CZEu, PRE i EON a vzdycky staci prilozit cip... zadny apku od nich nemam
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEPAZZ: Nikdy jsem appku na cezu nepouzíl. Vždy čip. Appkou maximálně kontroluju kolik mě nabíjení stálo.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Tak jsem dnes poprvé nabijel a sice na 50tce na ČEZu. Jako umel bych si predstavit lepší user experience, ale zas takova traga to nebyla. Naivně jsem myslel ze tam prijedu s rfid cipe prilozim k nabíječce vyberu kabel a pojede to. Ani hovno! Bez naistalovany appky a prihlasenyho usera to nevyda ani kwh.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Tak som to fikol nuzkami na plech a uz to tam sedi
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    W_NOICE78: ano ano
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DIM_: poklice z temu za 1200kč :)) maj i hezčí za dvojku :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Ola nainstaloval som si na TM3 2020 take blatniky aftermarket Basenor, vpredu je tam na uchytenie taka kovova klipsna ale ide zasunut iba do polovice, stretli ste sa s tym niekto? Ze ci je to bug alebo feature. Budem asi potrebovat noznice na plech a trochu to skratit.

ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    DIM_: Spis poklice z Temu? :)
    DIM_
    DIM_ --- ---
    PEPAZZ: To sou kola z Xka ne?:) Vypada to dobre.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    PEPAZZ: To je LR 2021?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Jdu se sem oficiálně přivítat;) to auto je pecka!

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KURE: No na tiguana tolik nedostaneš, po něm je vysoká poptávka a je to globální model. To bývá někde kolem 20-23%
    KURE
    KURE --- ---
    KORKMAZ: ty umis dostat 30% na spalovaci VW? takže třeba na tiguan?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    W_NOICE78: Jo tak to je hodně dobrý, na škodovku to bývá do 16-18%, nejvíce právě na superb nebo enyjak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam