🔋Oficiální servis Tesla a cena výměny baterie🔋
Tak už máme odpověď pro naši Teslu, kolik by stálo vyměnit akumulátor oficiální cestou v pražském servisu. Dodám, že jde o Model 3 Performance (12/2020) s nájezdem cca 205 000 km, tedy asi 10 tisíc km po záruce. Cena je ve výsledku mnohem nižší, než jsem čekal - necelých 250 tisíc korun včetně DPH je tak o 50 méně, než byl můj nejoptimističtější odhad.
Lidé v nedávné anketě nejčastěji správně tipovali, že cena bude mezi 200 a 300 tisíci korun. Vzhledem k tomu, že mám zkušenosti s cenou servisu na moderních spalovacích vozech, tak mi to nepřijde ani úplně špatné. Zejména s ohledem na to, že závady baterií jsou o velké smůle (nebo mechanickém poškození a vniknutí vlhkosti), neboť i třeba z lidí, co používají diagnostické app na teslách je chybový kód omezení nabíjení chybou trakční baterie stále v kategorii <1% výskytu.
Nicméně rád bych dodal i nějaké další informace, abyste měli kompletní obrázek. Tesla v rámci takové opravy nedává novou baterii, ale jejich profesionální repas. Záruku dávají 4 roky / 80 000 km a (a teď bacha!), slibují kapacitu baterie stejnou, anebo vyšší, než měla původní baterie před výskytem závady. Pokud tedy baterie měla třeba 85% SoH a pak došlo k závadě (která kapacitu omezila logicky ještě více), nová baterie nemusí mít SoH vyšší než 85% (SoH zde chápejte jako poměr maximální kapacity ku maximální kapacitě v době výroby). Pokud by repas měl dobře vybalancované články (kapacitou, napětím...), tak by mi vůbec nevadilo, že nejde o nový akumulátor. On je totiž rozdíl dát 250 tisíc, anebo dát půl miliónu i s prací za výměnu několika modulů, jak to umí vypadat u konkurenčních značek.
Celkově to tedy vychází, že auto stálo 290 000,- a oprava 250 000,-. To jsme teoreticky na 540 000,- Kč za 500koňovou teslu po refreshi, tedy asi sto tisic korun pod tou nejlevnější opravenou zbořkou, která se na trhu teď vyskytuje.
Nicméně my už podnikáme v partě kroky, že si opravdu provedeme sami (kupodivu se i nabídlo dost lidí z oboru, že nám klidně rádi pomohou). Je ale dobré vědět, že v případě potřeby, když všechno selže (což si nemyslím, že by se mělo stát, ale jeden nikdy neví), tak je tu pořád ekonomicky smysluplná cesta, a to dokonce ta oficiální... 🤷
https://x.com/diagon_swarm/status/1991548363247087664?s=20