PEPAZZ: Takže to stojí stejně jako BMW iX3, má to podobný parametry, akorát to má trochu výbavy navíc.
Jako jsem zvědavej na test, zjistím, jestli už ho u nás oficiálně prodávaj a půjčujou, ale vzhledem k tomu, že v ostatních Geely (tedy ve Volvech a Lynk&Co) jsem jezdil, tak bych byl ochoten se vsadit, že to bude uživatelsky naprosto příšerný.
Ono totiž není těžký udělat infotainment, kterej je rychlej a barevnej, těžký je udělat ovládání auta, který je intuitivní.
A ještě jsem neviděl čínskou značku, která by v tomhle nebyla naprosto tragická.
Někdy je dokonce jejich fascinace vlastní technikou právě ten důvod, proč to pak nefunguje. Viz BYD Seal, který jsem měl teď půjčený. Na první pohled krásný displeje, je to rychlý, barevný, vypadá to mnohem víc hi-tech než evropský auta, protože na infotainmentu máš dokonce tapetu moře, displej před řidičem je barevňoučkej, za virtuálním autíčkem co ukazuje co vidí asistenty máš roztomilý kopečky, je to asi v tisíci odstínech šedý a modrý, krásně to vypadá...
... ale všechny důležitý informace ti to napíše Arialem pětkou v tmavě šedý barvě na světle šedým pozadí.