W_NOICE78: Zase reaguješ na věci, které jsem nenapsal.
1) PRE Night je super, ale znamená to, že musíš vstát tak, abys to auto v šest přeparkoval. Což je pro většinu lidí poměrně zásadní diskomfort.
2) Nenapsal jsem, že tři hodiny nestačí, ale že muset se po třech hodinách zvednout a jít přeparkovat auto je opět zásadní diskomfort. Speciálně když jsi třeba na Vinohradech a přijel jsi domů v neděli odpoledne, takže přeparkováváš ve chvíli, kdy už není kam – a půjdeš třeba půl kilometru nebo kilometr od místa, kde jsi zaparkoval.
3) Kde nejzásadněji reaguješ na NĚCO ÚPLNĚ JINÝHO než jsem psal.
Já doprčic nepsal, že je potřeba mít 100%. Já psal, že abys nemusel mít 100%, kdykoliv někam jedeš, potřebuješ auto s velkou baterkou.
Když máš TM3LR nebo VW ID.7 nebo CLA EQ nebo něco takovýho, tak můžeš mít půlku baterky a dojedeš do Brna. Cajk, funguješ normálně jako se spalovákem. Navíc to nabiješ rychle.
Když si koupíš nějakej krám jako je první Enyaq 50, tak do toho Brna nedojedeš ani s plnou baterkou a s půlkou baterky budeš rád, že dojedeš do Pardubic, což se ti taky nemusí povýst.
Proto jsem mluvil o tom, že KDYŽ NEMÁŠ KDE DOBÍJET, POTŘEBUJEŠ VELKOU BATERKU.
Když máš nabíjení doma, můžeš mít nějakou 40 kWh mrchu, protože máš každý ráno těch 100%. V bytě každý ráno těch 100% nemáš a potřebuješ mít auto, co někam dojede, i když má třeba 40%.