Ja pořád nechápu co konkrétně je na Tesle neergonomickeho, za mě naopak. Jediné co mě napadá je chybějící páčky pod volantem u pár let TM3, už to naštěstí zmizelo.
V týdnu měla žena náhradní Kodiaq místo svoji služební Octavia 4. A jednak teda O4 2.0 TDI chyba hnacího pohonu po 33k km, necelé rok staré auto. Snad lemon a není to častější, neřeším, ICE jdou mimo mě.
Druhak nebylo kam dát mobil, ani jeden (v její O4 k mio CZK je jedno místo). A jedna dírka na USBC, asi aby si lidi losovali, nevím. Špatně přístupná, pak to hledaly s kolegyní.
Protože náhradní auto, tak to nemělo ani elektrické sedačky, což je v každý jedny Tesle. Vážení tohle je rozdíl v ergonomii u prostého člověka, resp dvou.
V Tesle ani já ani ona neregistrujeme, co by nám mělo chybět nebo přebývat (mě tam teda chybí dalších 70kWh baterie a dalších 500hp, ale to je jiný příběh).
Tohle je prostě jednostranná slepota novináře, ne prvního ne posledního, proto je už málokdo bere vážně a proto se můžou leda divit, proč se to prodává jak housky na krámě i v Německu (viz čísla březen níže).
Prostě některý lidi mají rádi tlačítkový telefony a asi i mapu tlačítkek na volantu. A jiný mají rádi smartphone. To je v pohodě a tam bych to uzavřel - trh si to přebere. A jsem rád že je tu možnost volby. Ale nemůžu se divit, že lidi jsou takový a makový a nemůžu jedno z toho tvrdit že ergonomie je (včetně sedačky bez elektriky, bez místa na telefon) a druhá není. To dospělý jedinec nedělá, promiňte.