BOBASH: Nevím, jestli to
DIM_: dělal blbě, já si s tím konfigurátorem hrál docela dlouho, a pořád se mi nedařilo dostat na tu holobytovou cenu 1,725 mio. Až pak jsem zjistil, že při prohlížení těch 14 základních bodů (motory, lak, kola...) se ti neukazují všechny možnosti. Musíš rozkliknout "zobrazit vše pakety(sic!)" a tam prolézt každou kategirii zvlášť, a odklikat to, co je tam tam defaultně přidáno, např: led podsvícení přední masky, nebo BMW digital premium (časově omezené, za 13k).
Ty konfigurátory automobilek jsou neuvěřitelně nepřehledná věc, vůbec se nedivím, že se nejčastěji prodávají skladovky (plus samozřejmě čekat rok na auto mi přijde šílenost). Až díky tomu, že jsem hledal, jak vyrobit holobyt, jsem našel možnost přidat 22kw AC nabíjení, kterou jsem tam taky nikde neviděl, ačkoliv jsem věděl, že existuje.
Nejvtipnější mi přijde, že BMW považuje za vhodné u auta co startuje na 1,7mio nabízet
plátěné sedačky.Když jsem tam naházel nějaký to minimum, co bych od auta chtěl (a bez čeho se těžko později prodává - jako vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant atd.), tak jsem se dostal na 2 050 000kč, což not great, not terrible. Alespoň to má 110kwh baterku, což u Tesly hrozně chybí.