• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    ADAM
    ADAM --- ---
    Info k italsko/španělské aplikaci enel/endesa (obdoba ČEZu).
    Nabízí za 2.99eur/měsíčně 20% slevu z ceny kWh. Tak jsem si to zaplatil. A nejen, že se to neaktivovalo ihned (chtěl jsem zamozrejme hned nabíjet), ale ta aktivace trvala asi mesic (když už jsem dávno v jiný zemi a je mi to na nic). Fakt super...
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    CAL: Uz asi nekoho mam, diky. Kdyz se osvedci tak pak rad nasdilim kontakt.
    CAL
    CAL --- ---
    DIRTJUMPER: Ptal jsem se tu nedávno CAL a dozvěděl jsem se spoustu věcí jen ne žádný kontakt na kohokoli :-).
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    LAUNCHER: Možná bych ještě neotvíral šampaňské. Jinak hezký den. 😃 🍾

Česko se staví proti povinné elektrifikaci parkovišť. Podporu má u dalších států EU | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/649789-cesko-se-stavi-proti-povinne-elektrifikaci-parkovist-podporu-ma-u-dalsich-stat-eu
    GOR
    GOR --- ---
    LAUNCHER: Ze, se ovzdusi ve mestech zlepsi jednoznacne souhlasim, ale otazkou je, nakolik jsou sedive fasady ze zvireneho prachu a z oteru pneumatik a nakolik z vyfuku.

Co tim chci rict je to, ze bych s tim akcentovanim byl opatrnej, protoze to lidem "Nechci Bruselem vnucovanej elektrosrot" akorat dava zbytecne munici.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JANOS: Co si pamatuju, tak už před deseti lety tam měli relativně hustou síť pouličního nabíjení (aspoň v Lisabonu a asi v Portu; v té době jsem u nás / ve svém okolí věděl snad jen o té nabíječce na výstavišti v Holešovicích) a jezdilo tam dost nějakých Leafů nebo něčeho podobného.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CYBERHIPPY: Prinesl jsi mi optimisticky patek, dekuji moc, nadherna cisla 🙏 Ono to pujde - za mene lokalnich emisi, zdravejsi decka i dospele, mene tech sedivych fasad kolem rusnejsich silnic.
    JANOS
    JANOS --- ---
    CYBERHIPPY: Portugal je překvapivé, nijak zvlášť bohatá země.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    GOR: TU je tam náběh domácí produkce, tam je místo racionality sultánský sentiment
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    PEPAZZ: To první vypadá až moc podezřele jako modifikovaná TM3🤔
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    CYBERHIPPY:
    GOR: Čína za květen 72%
    GOR
    GOR --- ---
    CYBERHIPPY: Ten tlak Bruselu v Norsku, Svycarsku, Velky Britanii a Turecku je strasnej. Ne diktatu z Bruselu! Elektrosrot? Ne dekuji.

#kecy #patek
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Luxeed RX, a new SUV from Huawei
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    BYD novinky, že by konečně uměli udělat i pěkny design?

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SOH and Battery Passport Is a Lie: Introducing EOLHC, the Metric the Industry Never Gave You - EV Clinic
    https://evclinic.eu/2026/06/10/soh-and-battery-passport-is-a-lie-introducing-eolhc-the-metric-the-industry-never-gave-you/
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    Ahoj, nemate doporuceni na elektrikare kvuli instalaci wallboxu? Praha-zapad
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    JYRKA: to no2 asi casom tiez klesne ked si dopravne spolocnosti vezmu kalkulacku do ruky

Elon's New Product Will Slash the Price of Everything
    https://youtu.be/wlKJmutMyCE
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CERMI_FOX: ono to dopadne i tak, že když to selže, Tesla vesele zfalšuje záznamy a označí FSD za vypnuté. Ale jako bych nic neřekl, točíme se tady v kruhu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam