DOCKINEZ: jo blinkry a tempomat ovladam na packe pod volantom, svetla a stierace su automaticke aj ked stierace sa ovladaju z volantu
BOBASH: co na klimatizacii menis za jazdy? teplotu alebo kam to fuka? ja som to mal aj na mazde nastavene na auto, tak som na to nehrabal, audio teda ovladam iba hlasitost, maximalne preskakovanie skladby ale to je na volante, navigaciu tiez nastavim pred jazdou, maximalne ked mi to niekedy vyberie "je dostupna rychlejsia trasa" tak to musim odkliknut ze nechcem
jazdny rezim tiez prepinam pred jazdou, ale 99% casu jazdim na chill, jedine co mi vadi je ten asistent hej, na to jedine by som z celeho menu potreboval tlacitko, lebo na volant bindnut nejde a vacsinou si na to spomeniem az za jazdy ked mi zacne otravne pipat, lebo sa musim na rozbitych cestach vyhybat vymolom :) komfortne funkcie sedadiel sa asi mysli nejaka masaz, tak to tesla nema, to neriesim a strecha je tam presklena ale roletku ani zatmavenie nepotrebujem ani v lete napoludnie, lebo pokial stiha klima vychladit kabinu, tak na hlave slnko necitim
KUTAS: snad sa Reinhard moc nezlobil :) inak spotify pripadne youtube si nastavim pred jazdou a potom uz to hra samo, obcas to namixuje celkom sialenosti ako ked som si pustil Nekorektum od Prago Union, tak to za tym dalo este par hiphopovych trackov a potom uplne random Tri sestry - Sovy v mazutu :)