BOBASH: No to je mi jasný. Mě se ten Enyaq líbil, měl jsem hotovou konfiguraci, ale byl jsem připravenej, ale děti tam seděly v dětský sedačkách namačkaný jak sardinky. 3 dětský sedačky tam byly narvaný uplně šíleně mimo ISO-FIX a ty boční se nakláněly doprostřed, protože "ergonomické polštáře".
Dodnes si pamatuju, jak tam ta nejstarší seděla uprostřed. Ty dvě boční sedačky měla spadnutý na sebe, vedle dvě děti seděly pod úhlem 12° a padaly na ní a ona jen hlásí: "Tati, to je krásný, necháme si ho."
V tu chvíli mi bylo jasný, že tudy cesta nevede. Uběhl rok, už mají menší sedačky, ale prostě místa tam bylo pro velkou rodinu málo.
Docela mě sere, že ani PEAQ nemá možnost mít ve druhé řadě 3 ISO-FIXy, ale to prostě SUV nemají. Jen MPV převlečné za SUV jako Peugeot 5008.
Kdyby hovada ve VW nezařízli Sharana, tak si prostě koupím nový Sharan. I kdyby to byl fosil. Ale elektrický Sharan by byl můj sen. A přitom jsou diskusní fóra plný lidí, který to chtěji. Jen VW prostě neumí poslouchat zákazníky. A ne. Ani multivan ani IDBUZZ není elektrický Sharan. ID BUZZ dokonce ani nemá ty tři ISOFIXy ve druhé řadě....