ABS:
PEPAZZ:
Souhlasím s ABS. Pokud někdo jezdí s dieselem za 11 l/100 km dlouhodobý průměr, tak to bude fakt auto velikosti GLS. Já teď jezdil s Audi Q7 3.0 TDI a na 11 jsem se nedostal, přestože jsem docela spěchal po dálnici.
Elektromobil odpovídající velikosti bude žrát spíš něco jako 20-30 kWh/100 km, protože se tady bavíme o GLS EQ, BMW iX nebo Audi Q8 e-tron minimálně.
Druhá věc – pokud jezdí s jakýmkoliv dieselovým SUV za 11 l/100 km, tak to znamená, že jezdí rychle. Pokud najede 60 tisíc kilometrů ročně, tak to taky znamená, že jezdí rychle po dálnici (míněno 160+).
To už se fakt bavíme spíš o 25-30 kWh/100 km (spíš k těm 30). A dostává se do hry časté rychlonabíjení, protože brutálně klesne dojezd.
I když budeme počítat s tím, že by byl ochoten jít do nějakého menšího auta než má, tak skončí v GLC nebo iX3 a ani tyhle dvě auta mu nebudou jezdit pod 20, spíš přes 25, takže dálniční dojezd klesne někam na 300-400 km, bude často dobíjet na drahých nabíječkách atd.
Jo a taky ty auta nestojí úplně jako milion, ale tak nějak třeba dva. A to je ještě otázka, jestli nebyl zvyklý na něco ještě většího a nebude koukat spíš na iX5/EX90 nebo budoucí GLE/GLS EQ.