Tak dneska sem poprvy jel v dieslu po tom co 14 dni jezdim jen i3 a teda byl to sok:D Odezva pedalu, zadna rekuperace, zadny zrychleni, razeni prevodovky, hlasity, vibrace od motoru... Neni cesty zpet:) Musim jeste projet miatu, tak doufam ze aspon ta neztratila kouzlo, ale bojim se:D Je to teda C8, takze koncepcne stare auto, sem ale zvedavej az sednu do tatovi Q7 jakej to bude feel. Ale neco mi rika ze to bude taky sok, jak spatny to je, protoze nikdy mi predtim c8 neprisla napicu, po tom co sem jezdil Q7.... Jen podvozek byl znat vzduch proti pruzinam, ale treba odezva plynu je v Q7 jeste horsi nez v C8.... Vzdycky sem vedel ze elektrika je proste nadrazenej druh pohonu, kdyz ma ale clovek prime srovnani je to fakt brutal.
A ma to jen i3 nebo v kazdym elektroaute je ten elektromotor tak krasne decentne slyset? Hrozne me to bavi a takovy to ze by mi chybel zvuk spalovaku me jeste ani jednou nenapadlo. Tohle mi to plne a mnohem prijemneji nahrazuje. Vzdycky se mi hrozne libilo fake razeni a motor v ioniq 5N ale popravde nevim jestli bych to vubec pouzival kdybych to auto mel... Na simu se ty otacky spalovaku hodne hodej na okruh, clovek ma lepsi prehled kolik jede, v realu ale clovek odhadne rychlost mnohem snaz treba podle aerodynamickeho zvuku kabiny, hluku od kol a celkove toho jak se svet kolem hybe. Takze ani na ten okruh nevim jak velky plus je mit rychlosti... :)