SNOP: díl to jsem už někde slyšel, myslim, že v prváku v biologii, ale dík za zopakování... já vim, že taková je oficiální verze, snažil jsem se hledat alternativu víš:)
DAW: Ne jsme odsouzení být svobodní ... ve své nesvobodě:) Prostě máme možnost se osvobodit ze své nesvobody a tím jsme vlastně trvale svobodní, možná jen latentně, ale je to v nás přítomné a to znamená, že realizace je jen pouhé naplnění toho... tedy uskuztečnění toho tak, že to si to zvnitřním, vlastně spíš tím prolnu tak, že to vyplave i napovrch.
Mmchodem, je lepší víc chodit do lesa a méně o něm číst.. strom na poli neni moc spokojenej...už jen kvůli chemickejm hnojivům...
SNOP: tAk tohle slyším poprvé... Lvi jsou jedni z mála živočichů dnes tak přirovnávaným k lidem protože zabíjejí i jen z rozmaru... no a pak u lvic je také časté lesbické chování, ale to jen na okraj. A takhle zobecnit květiny? Cože... mech na stromu se ho nesnaží zabít, orchidej taky neni vrah, kopretina nechce zavraždit pampelišku...
SNOP: Rostliny se na rozdíl od zvířet mohou docela i třeba prolínat... jestli soupeří, tak proto, že je to pro ně přirozené a nemyslim, že by to bylo agresí...
EVA_: Buk? Vůbec... Zkus se někdy plazit mlázím:)
NATASHA: Nech jí, to je úžasnej tvor... krásně kvete:)
Řekni jí, ať toho nechá:)
GRETKA: V davu je síla... vlny vytvoří jen silný proud... a vítr.