Jinak dva poslední incidenty s dročkařema za poslední tejden - nejdřív dement z radiotaxi, kterej na mě naběh v osm ráno, že má odvýst klienty někam na okružku - nebyl schonej dát dohromady jedinou větu, vypadal, že právě prolít časoprostorem ze sedmdesátek, včetně lacláčů a mrožího kníra a komunikace ve stylu: "gde sou ty kokoti pyčo"...když sem ho nechal vychladnout s tím že sme spolu husy nepásly, a ať se ozve, až zjistí, koho vlastně hledá, tak odběh do kcháru, deset minut se dohadoval s dispečinkem, aby pak přišel super zpřesním - "nějaký taliání nebo španělé prostě černý huby". Začal sem teda obvolávat pokoje (cca 6 kousků), jestli si někdo neobjednal tágo, v půlce to týpek nevydržel, zvonil na mě znova a "kde sou ty kurvy?". Tak sem ho poslal do pyči, ať si jede shánět kavky někam jinam, podobný exoty nemám zapotřebí.
Druhej exot dneska - volá mi ruska, je jí rozumět každý třetí slovo, a že je na pavláku a neví jak doject k nám na korunní. Trvalo jí to pět telefonátů, během kterejch například obkroužila mírák třikrát dokola, páč nebyla schoná naject na správnej výjezd...