Má smysl nahlásit taxikáře, kterej jezdí skutečně nebezpečnym způsobem?
O víkendu jsem jela s AAA taxi a něco takovýho jsem skutečně nezažila.
Nastoupila jsem do taxíku zavolanýho přes dispečink, uvnitř seděl hnusnej tlustej chlap, tak divně nakřivo jak kdyby s tou autosedačkou už srostl, na mikně nějaký drobky a auto prokouřený.
Říkala sem si dobře, to nějak překlepu, už chci bejt doma. Pak se ale rozjel a jel poměrně dost rychle. Ještě stále jsm si říkala že je to ok, že si pokuty zaplatí sám, navíc to bylo po dvanáctý večer, takže prázdná Praha, a přišlo mi, že jestli mu je nějakejch padesát a třicet let z toho dělá v taxíku, snad ví co dělá. Ovšem jen do chvíle, než jsme na nábřeží dojeli k místu, kde se silnice zužuje a jede se v blízkosti kolejí. Auto se tam sice asi vedle tramvaje vejde, ale kdo tamtudy není zvyklej jezdit, radši asi přibrzí a cpát se tam nebude.
Já sama bych tam nevjela, navíc v noci; a taxík, kterej jel před náma, si to taky nelajsnul - takže začal brzdit. Což ovšem řidiče se kterym jsem jela já, málem stálo předek, protože jel rychle a nalepenej na něj, takže to jen tak tak dobrzil. Přestože si za to mohl sám, začal na to auto před náma troubit, řval nějaký nadávky, a následovalo najíždění zezadu, najíždění na to auto zboku, vyklánění se z okna a řvaní nadávek.
Tohle už mi přišlo celkem HC, ale byla jsem brutálně unavená a ani jsem nevěděla co udělat, takže jsem zaplatila za cestu z malý strany do holeš kilo a šla jsem do postele.
Nicméně si říkám, že bych se s timhle pánem dost nerada setkala, až budu řídit někde sama, protože to co dělá, je fakt nebezpečný. Mám ale obavu, že když pošlu mail nebo zavolám do AAA, tak si mě poslechnou a vyserou se na to.