Včera jsem se s architektama ožrala, takže k vyčerpání a spánkové deprivaci přibyla ještě kvalitní kocovina. No, ale to je můj problém.
Brigádník se nebaví s recepční. Recepční je baba pomalá, ale hosti ji milujiou, protože je taková maminkovsky vlezná - jednou mě vzala kolem ramen a začala mi vysvětlovat, že kdesi cosi. Byla u toho moje matka, kterou by ranilo, kdybych na babu zaaječela, ať na mě doprdele nesahá, takže čekám na další příležitost. Nebo ne. Nevím, jestli by mi sprdunk udělal radost, která přehluší, že nesnáším otlapkávání. No, recepční je blbá a pomalá, brigádník je přidrzlej a klidně jí řekne, že si válí šunky, ona se urazí... a už se to valí. A kdo jim to má furt pískat. No nic. Včera jsem je sjela já, dneska si je sjel i nejvyšší.
Mám žaludek poněkud na vodě, ale začla mě honit mlsná, takže jsem si objednala broskev Melba. (mentální poznámka, máme tu otřesnou zmrzlinu) Kuchařka mi ji zaplácala šlehačkou. Na broskev Melba šlehačka nepatří. Když jsem ji podrobila sokratovskému dotazování. tak začala jejkovat, že zapomněla.
Kuchařka má furt obavy, že automatický skladový odpisy nebudou sedět, takže jsem s ní včera měla sezení, vysvětlila jí, jak to funguje, že když se dodržujou recepty, tak se to odepisuje správně... no a dneska zase improvizuje.
Dělám ruční odpisy snídaňového bufetu a protože jsem poslední dny nestíhala, mám je tu od úterka nebo od kdy. Zatím jsem zjistila, že hostům servírujeme něco, na co nemáme skladovou kartu, něco, co účetně není na skladě... takže buďto je aspik taky vedený jako košťata, nebo tu někdo má pěkný bordel.
Pingl neumí jídelní lístek.
Ze všech nejradši mám hotelovou kočku. Občas ji vidím na kamerách, jak se potlouká okolo kotelny a její hlavní dobré vlastnosti jsou, že nedělá problémy a nic po mně nechce.