• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ANONYM_CZ: Tak on tam řekl, že by ta částka musela mít sedm nul a k tomu by potřeboval ještě jednosměrnou letenku do Austrálie. Takže zbytečnej poplach
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    I Pohlreich má svou cenu, kečup vezme na milost za sumu se sedmi nulami - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/zdenek-pohlreich-by-delal-reklamu-na-kecup-fif-/lidicky.aspx?c=A130227_170333_lidicky_nh

    zdenda u kobzanove .. no, zatim jsem si to radsi nepoustel)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    No, řeší se tu ledacos, takže trocha reklamy pro lidi okolo Zlína.

    Otevírají tu kurzy vaření, link:
    Kurzy vaření pro veřejnost a firmy
    http://chefzlin.cz/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIVER: no, agenturu, protože nemáme lidi na obsluhu, natožpak na číhání za bukem, až mladej vyrazí na běžky či co.
    TOMBRIDER: Občas kradou celý ovladače. A tihle dva vypumpovali mýdlo ze zásobníku a šlohli aktuální i záložní hajzlák.

    Paní chytla mlsná a vzala jsem ji do sklepa. Vybrala si Irsai Oliver... no a celá várka jde do svařáku a následně na vrub paní šikanované - kretén, co skladuje víno blbě a příliš dlouho, je kretén.
    DIVER
    DIVER --- ---
    GENTIANA: "Nejvyšší už odchytil nějakou agenturu, která loví narušitele léčebného řádu, kverulanty na neschopence máme už tři. Ne, že by někomu chyběli, ale proč jim nezatopit. "

    v prvnich trech tydnech nemoci muze nemocneho a dodrzovani podminek nemocenske kontrolovat i zamestnavatel (nejak nechapu, na co agenturu). menily se taky podminky pro vychazky. nedavno jsem o tom delal text: http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/zdravotnicky-radce-pozor-kvuli-nemocenske-muzete-prijit-o-penize-i-praci.html
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    GENTIANA: To ještě někdo dělá že bere baterky? To kdyby nám udělaly v apartmánech,tak si je min po telefonu/mailu vychutnám....pane jo,to je pakáž....
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Ale občas je to tu i zábavné. Včera v nějakou polopříčetnou téměř noční hodinu volal pán, že by chtěl přijet na víkend, a měl takový ten měkký jihomoravský přízvuk, tak jsem mu řekla, že jo, máme volno, kolik vás je, dva, fajn, tak mi řekněte jméno. Michlovský. Ťukám a mezitím se konverzačně ptám, jestli má něco společného s Michlovským ze stejnojmenného vinařství a on mi řiká Tož to je stréček, ale já tam také pracuju.

    Lechovice jsou už v bednách na roztřídění do kategorií dá sa svařit a nedá sa, protože pit sa nedá vůbec žádné. Jarní prázdniny jsou kdesi okolo Zlína a většina hostů jsou naštěstí nevzdělaní, ale poněkud mlsní vínopijci, takže můj instinkt nakoupit něco, cokoli, co je aspoň trochu příčetné, už slaví uspěchy i s blbým obyčejným Bzencem.

    Recepční, co ulehla s ramenem nebo diplomatickou chřipkou, bůh ví, nechala vzkázat, že by se teda jako obětovala a přišla do práce, i když je na neschopence. Vzhledem k tomu, že je to známá/kamarádka nemocné šikanované, není potřeba kdovíjaká paranoia, aby to člověku smrdělo přes tři kopce nějakou lumpárnou.

    Dneska jsem učinila svůj první zářez do blacklistu. Ti lidé sice zaplatili, ale někoho tak otravného a lakotného svět neviděl. Ukradli i baterky z ovladače na telku a tvářili se, že hodlají spáchat světový rekord v odnášení snídaňového bifé po kapsách.
    (Zde patří pochvala té paní z Benešova, co si odvezla ručník, který dnes přišel poštou. Jestli přijedou znova, dostanou panáka na účet podniku. Nebyl to ani moc pěkný ručník, když na to přijde, takže utrpěná škoda by byla nulová.)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Šikana na pracovišti je jedna věc, ale posílat na lidi na neschopenkách kontroly, na tom nevidim nic špatnýho, stejně ti to doktor napíše většinou s vycházkama.
    Nikdy jsem nebyla v žádné vedoucí pozici, a fakt nevidim důvod proč by měl mít zaměstnavatel nějakou úctu k zaměstnancům, který na tu práci okázale serou. Zrovna když jsem v auditku o Ano šéfe, tak tenhle pořad byl mimo jiné (mimo neschopnosti vedení) v prvé řadě přehlídkou nekonečné bezuzdné drzosti a sprostoty zaměstnanců.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tak, recepční - synáček od provozní už je taky nemocinkanej. Ano, na jaře si urval cosi v koleni, ano, byl s tím půl roku na neschopence, což mu teda nebránilo horolézti a podobně, ano, možná mu v tom koleni cosi oteklo, ale protože tamtamy duní, tak se jaksi ví, jak se chystá s kámošema lyžovat do Alp. Chudák šikanovanej zaměstnanec.

    Jinak... práce by byla, ale lidi nejsou. Domorodý lid chce dělat leda na černo, protože za něj pracák platí sociální a zdravotní, a chvilku něco dělaj a chvilku se flákaj. A pak si někde přečtu, jak v Sudetech lid trpí chudobou, protože nejsou pracovní příležitosti....


    CROMWELL: Kdyby z Bruntálu, z ještě horší díry.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Špičková kuchařina na malých městech - Radio Wave - progresivní hudba, rozhovory s osobnostmi, kultura (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/radiowave/vevlastnistave/_zprava/spickova-kucharina-na-malych-mestech--1178981
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: no nepodceňovala bych příbuzenské a kamarádské vazby těch, kterých se chceš zbavit. Právě proto že Bruntálsko. Jsou ve skutečnosti mnohem důležitější, než to, jestli mám a nebo nemám sezonní, ne moc kvalifikovanou práci.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    GENTIANA: Fer. Vetsina prispevku je v pohode, jasne, neznam pozadi, tezko se hodnoti, ale z neceho jde moc citit, ze ses genialni a oni jsou povl, tak proto ta moje poznamka. Samozrejme preju pevny nervy!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GENTIANA: jo Bruntal jo, tak jaktoze je pani nemocna? Ja myslel, ze se obecne vi, ze tam se uznava jako nemoc pouze prustrel, zlomenina, nebo kratkodobe zvlaste oskliva podlitina od cepu... ;-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRUKEV: Cé je správně: Bruntál.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GENTIANA: to už vypadá, jako

    a) bojkot akce manager Gentiana
    b) kletba

    :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    S pracovníky je stále veselo. Včera jsme se domluvili s novou recepční, že zejtra nastupuje. Půl hodiny před začátkem šichty zavolala, že na to kašle, že se jí nechce. Nu što, v účtárně tisknou po jedné straně, takže na druhou stranu pracovních smluv si můžu kreslit.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KASUMI: che! osobní věci.

    Je tady erární felicie, u které se cosi stalo s převodovkou, takže nejede. Včera z recepčního vylezlo, že když slíbil, že odveze brigádnici, chtěl tak učinit erární feldou. Pochopitelně, nemá co jezdit služebákem jenom proto, aby dělal dojem na ženské. Ano, "vozila se kuchařka", ale ta to měla v pracovní smlouvě, sekce benefity.

    Přitom je mi tohodle kluka málem líto - je chytrej, šikovnej, ale línej jak veš a vychcanej.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANDER: no, šikanovaná chudinka kudy chodí, tudy roznáší drby (v lepším případě jakkoli drobnou chybu kohokoli jiného zveličí do velikosti zepelínu, v horším přímo lži), trousí, jak je tahle firma na hovno, jaký jsou tu všichni hajzlové a blbci, jak si hledá jinou práci. A zjevně jí je natolik dobře, aby přes vzdálenej přístup sledovala, co se kde šustně a neustále telefonovala se synkem, kterej tu pracuje taky, a pak někde oklikou trousila, jak jsem blbá a neschopná, protože je již šest ráno a já ještě nemám udělanou příjemku za rohlíky, co přijely v půl.
    MIST: jo? Jestli lžeš a kradeš a pak se divíš, že to někomu vadí a považuješ to za šikanu, tak je chyba někde na tvé straně.
    DAWIDOS: Já si vážím každé práce a pokud někde najdeš, že někým pohrdám, protože je jen uklizečka nebo tak něco, tak sem s tím. Pokud někomu stokrát vysvětlím, že tohle se bude dělat tak a tak, a on to po sto prvé udělá jinak a řekne mi, že von nevěděl, tak se naštvu a to především za to 'já nevěděl' (nemluvě o případech jako Běta říkala, že je lepčí to dělat takhle nebo My jsme se tu dohodli, že to budem dělat jinak, to se naštvu hodně).
    ALI
    ALI --- ---
    CAPTAIN_TACUD, PETER_PAN: tak ono to je teda spis nez o jidle o zivote v cine, nicmene je to dobre natoceny a zajimavy, taky doporucuju.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CAPTAIN_TACUD: bomba serial, naprosto potvrzuje muj pohled na Cinany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam