MEANDER: no, šikanovaná chudinka kudy chodí, tudy roznáší drby (v lepším případě jakkoli drobnou chybu kohokoli jiného zveličí do velikosti zepelínu, v horším přímo lži), trousí, jak je tahle firma na hovno, jaký jsou tu všichni hajzlové a blbci, jak si hledá jinou práci. A zjevně jí je natolik dobře, aby přes vzdálenej přístup sledovala, co se kde šustně a neustále telefonovala se synkem, kterej tu pracuje taky, a pak někde oklikou trousila, jak jsem blbá a neschopná, protože je již šest ráno a já ještě nemám udělanou příjemku za rohlíky, co přijely v půl.
MIST: jo? Jestli lžeš a kradeš a pak se divíš, že to někomu vadí a považuješ to za šikanu, tak je chyba někde na tvé straně.
DAWIDOS: Já si vážím každé práce a pokud někde najdeš, že někým pohrdám, protože je jen uklizečka nebo tak něco, tak sem s tím. Pokud někomu stokrát vysvětlím, že tohle se bude dělat tak a tak, a on to po sto prvé udělá jinak a řekne mi, že von nevěděl, tak se naštvu a to především za to 'já nevěděl' (nemluvě o případech jako Běta říkala, že je lepčí to dělat takhle nebo My jsme se tu dohodli, že to budem dělat jinak, to se naštvu hodně).