• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (materske mleko je vyjimka :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nejlepsi mliko je zadny mliko, dobytci. Ze to muzete konzumovat...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    TAPINA: Tu ironii sis mohla nechat od cesty, potrefená huso. Je-li tu možnost koupit si kvalitní, husté biomléko s vrstvou smetany na povrchu za bratru 30 korun (běžně v Intersparu, Bille atd.), potažmo různá farmářská mléka v krámech jako je Sklizeno, tak opravdu nevidím jediný důvod proč kupovat mléko ošetřené ultravysokým zahřátím, které naprosto mění (minimálně) jeho chuťové vlastnosti.. a jež má dle mého jediné pozitivum, a sice že se nezkazí snad ani po výbuchu atomové bomby..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    STEPNI_VLK: Jo jo, nejlíp mléko pěkně od kravičky a doma si ho na sporáku převařit, žejo.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Trvanlivé mléko není mléko, nýbrž parodie na něj. To bych nedal ani psovi..
    VANEK
    VANEK --- ---
    GRANTORINO: Blběs ho napsal, néasi.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tenhle spratek mi až tak nevadí. A Lactel kupuju, protože je to jediné uzavíratelné trvanlivé mléko, které vede Globus a já si myslím, že na cmrndavé krabice s odstřiženým rohem už je příliš pokročilé století.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Jo, na tu jsem taky alergická.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: to je strašný otravný spratek. Skoro jako ta malá důra ze sušenek Oreo.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: "Jogurt" Dobrá máma je ale škrobová sračka, tu bych si prostě nekoupila, ani kdyby měla super reklamu (nebo byla jediný jogurt v obchodě). Ale Lactel je podle všeho úplně normální mléko ve flašce, které si (nejen u mě) totálně podělalo image tím odporným spratkem.

    Mléko - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UdaSL07xLO4
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: naštěstí ji neznám. ALe znám reklamu na jogurt Dobrá máma a musela bych umírat hladem, abych ho snědla.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: já ano, musela jsem koupit holce jogurt s Hello Kitty... o nic jinýho než o ksicht kočičky nešlo, ale skrýval se v tom tak hnusnej jogurt, že příště už mi nedalo moc práce to holce vymluvit ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Já si hlavně nikdy nekoupím mléko Lactel, protože toho kluka z reklamy mám chuť vzít něčím po hlavě! (Pardon za odbočku od tématu.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: Mno, nemyslím si, že by byl na hranici zaplatím nebo nezaplatím hypotéku. Čistě hypoteticky, účetní mu nedělám. Velmi nekvalitní smetana příšerné značky byla oksichotvána v době, kdy mu jely celé série pořadů v televizi plné dalších inzerovaných prduktů (pamatuje ty dlouhé úseky příjezdu drahým autem v Ano, šéfe i v Na nože?), dvě hospody v Praze a brečel, že neví kam dřív skočit.

    Já taky jídla s obličejem nekupuju, nemám to ráda. Jídlo není časopis, prodávat má jeho kvalita, cena, původ a praktický obal, možná hezký obal, ale ne známá tvář. Nekupuju ani nic s Havlíčkem, Šípkovou, mléko s obličejem z rádia apod.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GANBOY: proč?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GRANTORINO: ano ja. nelibil se mi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    někdo mi smazal příspěvek?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PANTAREI: panvicky.cz je mnohem vetsi peklo:)
    PANTAREI
    PANTAREI --- ---
    ARGANNAH: No, ten Spar bych mu odpustila, ve srovnání s Billou či Albertem je pořád lepší alternativa. Ale tou propagací smetany se škrobem u mě dost klesl, co by "člověk". Na kuchařských kvalitách to nic nemění.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Víte co, vymínusujete mě jako pragmatika a "prodejnou kurvu", ale hernajs, image je fajn, ale je taky třeba splatit hypotéku a postarat se o děti, že? Kdyby propagoval hnusný párky s pěti procenty masa nebo fakt nějakej hnusnej kečup, tak neřeknu, ale ta smetana zas není tak strašná (OK, na domácí smetanu od farmářky to nemá, ale na vylití to taky přece není) a ve sparu se nakupuje docela dobře, rozhodně slušněji než v jiných řetězcích... Já mu to za zlé nemám, měl příležitost si trochu vydělat a rozhodně se při tom nějak nezaprodal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam