Prej tu v oblasti není práce.
Dneska přišla nová ženská do recepce. Jo, hlásila se o místo provozní, ale upřímně řečeno, nedokážu si představit, jak by tady něco uřídila. První dojem byl, že je blbá jak štoudev, vědro promine, druhý dojem, že mě strašně sere, ale jsem poněkud přestresovaná a obecně mě serou všichni a všechno. Hlavně za mě dokončovala věty, což je nevychované, ale budiž, já taky nejsem Guth-Jarkovský v převdělení, jenomže to zdržuje a člověk se nedostane k tomu, co potřebuje vyřešit. Detaily ve vzhledu (lesklý polyester, účes jako přistřižený křovinořezem, na straně přeleželý) bych snad přešla, ale taky byla cejtit jako když hodíte do skříně k čistým věcem zpocené hadry, zavřete a necháte to týden zaležet. Ale práce v recepci je v mém žebříku věcí, co mě serou hned za obsluhováním na place, takže jsem byla ochotná snést i gibona, pokud bude fungovat.
No, před chvilou řekla, že tu nechce dělat, že ji to tu nebaví. Odpověděla jsem, že mě to taky nebaví a že ji tu držet nebudu, tak odtáhla. Jo, a myslela jsem, že je to obstojně zachovaná padesátnice a ona je o rok mladší než já.