Esik tu jako někdo má furt problém, že se o ubohých vykořisťovaných podřízených vyjadřuju neuctivě, tak...
1. Pane údržbář, vyměňte zámek v těchto (držím v ruce) dveřích, děkujivelice. Pane údržbář, ty klíče, co jste mi dal do toho zámku nepasujou. Áha, já je vyměnil ne v zasedačce, ale v malé klubovně na druhém konci baráku. Jejda.
2. Paní kuchařko, zítra večer přijede to školení, chcou k večeři řízek se salátem, tak nachystejte 33 porcí, děkujivelice, a tady máte rozpis pro obě školení na celý víkend, co, kdy, kolik. O den později přijde ráno kuchařka, že teda jde dělat ty řízky k vobědu.
3. Pane údržbář, u nás na pokoji je strašná zima, topí vůbec topení? Jejda, netopí, to asi údržbář 2, když šel před třemi dny na dovolenou, zavřel, a von mi řek, že topení je nachystaný, jak má být furt. Podotýkám, že údržbář 2 šacuje popelnice a pak roznáší, kolik šlupek od brambor se vyhodilo a kdyby von velel kuchyni, tak se ušetří spousta brambor, protože kdyby on velel, loupalo by se tenčeji a vůbec má čas na spoustu blbostí.
A tohle je čiročirá blbost, ignorance a lenost je zbývajících 90 % srážek s podlidmi.