• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    A kulajda opravdu bez cukru jo?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    OMNIHASH: myslim ze recepty jsou porad jen recepty, dokud je clovek opravdu nevyzkousi ja jsem si polivkovej dil docela uzil:


    brokolicovy krem - spatna fotka, ale skvela polivka, ten pecenej cesnek a blansirovana brokolice opravdu udelaji sve


    kulajdu jsem delal uz mockrat, takze to nebylo takovy prekvapeni, ale to ztraceny vejce navrch je top a poucil jsem se, ze opravdu ho lze udelat jen z tech nejcerstvejsich vajec


    kucharska maturita - consome, voila mam ji, schvalne jsem tam necpal zadnou zeleninu a vychutnal si jen tu extra silnou chut vyvaru s jatrovym knedlickem, je to pecka ale rikam na rovinu, ze litr jenom ty hnedy vody stoji minimalne 100Kc a jsou to 2 dny prace, takze to je opravdu jen na slavnostni prilezitosti
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: a nedela je tady?

    PORTUS PRAHA občanské sdružení
    http://www.portus.cz/dobroty.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    87HIGHFLYER: jojo, říkali v 1. díle, že dělá utopence a nakládaný hermelíny, nebo tak nějak
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CLUBEER: myslim že obraceče klobás nebo tak něco
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    a von snad kuchare vopravdu nekde dela
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TOOMIX: tak to by v provozu s jídlem neměl...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CLUBEER: kdyby aspoň vybalil ty dredy
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    87HIGHFLYER: nejhorsi je ten v satku
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ASACHI: to že sou kopyta je v pohodě, mě štve jak sou prkený a nudný (plus teda ty prostřihy a zpovědi)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    87HIGHFLYER: Ono ti kuchtikove tam hrajou roli hlupaku, diky kterym se televizni divak neciti sam hloupe (ze tu zcela jasnou vec doted nevedel) + bydlenka kdyz vidi, ze nekdo jiny procitnul a prestal lit do rajcatove polevky kecup, tak ze by i ona mohla zkusit divoky zivot cerstvych a normalnich surovin.

    Kazdopadne me taky pekne serou :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    WITTGENSTEIN: hm, to souhlasim. Treba blbou domaci majonezu uz jsem vzdal - bez ohledu na pocet nactenych clanku a zhlednutych videi ta vec proste nikdy nezhoustne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    87HIGHFLYER: já bych je prostě vyhodil. Líbilo by se mi to, kdyby to bylo jako když dělal pro Interspar, jak vařil pro dva za stovku ;)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    nějak mě začíná srát ta trojčlená banda kuchtíků a ty jakoby "reality show" zpovědi
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    OMNIHASH: Úplný základ to není: udělat holandézu tak, aby se ti ta emulze nesrazila, není zas taková prča, a moc hospodyněk velouté taky nevaří.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tak sem zahlíd kousek Vařte jako šéf. Zdá se mi to, nebo je to jenom kuchařka s tradičníma receptama? Jako chápu, že edukace mimibazaru atd, ale to je opavdu všechno? Jako najít si recept na boloňský špagety nebo svíčkovou zvládnu snad i bez něj.
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    tak tady je sken :)

    VANEK
    VANEK --- ---
    ZCR: Píše se na blogu. že je na to na Nyxu klub (na co tu taky není?): [ Kvašení a kysání -chováme miliardy domácích mazlíčků ] . Ale houby jsou tam dost zanedbány.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    VANEK: Takhle nějak si představuju Stařenku Oggovou (v mladším věku) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam