• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALONSY: Však já si pažravého pseudokorýše zvolil jako avatar schválně :-) Ovšem z prasátka se opravdu spotřebuje vše od rypáčku až po ocásek, možná mimo kopýtek a části kůže. Tak to prostě je, a na zabíjačku se my, chudí kovozemědělci, vždycky tešili celý rok jako na svátek. ale už je to minulost. Prasátko nemá kdo chovat...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZOIDBERG: Krásně se ten popis hodí k tvé ikonce :))
    Jinak ne, nebyla a doufám že ani nebudu. Tohle dělání velké parády kolem zabíjení zvířat mě nikdy nebralo. Spíš naopak rozčilovalo.
    (Ale tak zase pro to prase je to asi lepší než velkochov a jatka, je to jedna z věcí, které mi vadí naprosto iracionálně:)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALONSY: To jste nikdy nebyli na zabijačce? Právě z prasečího žaluku se dělá obal pro ty nejjakostnější tlačenky, takže je třeba žaludek vzít do ruky a pěkně očistit :-) Také střeva je třeba propláchnout a očistit, a co teprve, když se člověk se sekerkou v ruce dostává k lahodnému mozečku :-) Jo, to má něco do sebe.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MEYHAM: Jj, schválně jsem dávala jen odkaz.
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    ALONSY: nebudu se ten odkaz otvírat, fotka toho hnusu mě teď straší pokaždé když sáhnu na krabci s džusem ...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ten hnus na dně džusu co tu kdysi byl vypadá fakt přesně jako prasečí žaludek: https://lh3.googleusercontent.com/...+Feed+Sever+Inflammation6506_10151415815991316_1854571621_n.jpg
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nebojte se roastbeefu, nejjednodušší úpravy hovězího, říká Pohlreich - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ava-recept-pohlreich-dv1-/hobby-domov.aspx?c=A130612_143452_hobby-domov_mce
    VANEK
    VANEK --- ---
    KASUMI: No však, ale investovat do aktiv, která vzápětí odepíše, by Nejvyšší sotva pokládal za moudré.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Tady pálí každý, kdo má z čeho...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GENTIANA: plati zamestnavatel, ne? Teambuilding:)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: no, pro začátek se hodlám vytmelit sama. Dokud to nebude vypadat, že tu zůstanou déle, tak hodlám s těma investicema být opatrná.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZOIDBERG: nee, znáš nějaké, co mají hodně strýčků destilátorů?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Nebyly ty učitelky z gymplu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: to chce tmelení týmu u někoho ve sklípku, kdo je to naučí. A teda tentokrát bez špetky ironie.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: naštěstí spíš ten jihozápad, jinak bychom to mohli dávno zabalit. A rekord drží učitelky z Frýdku-Místku, které tu byly na týdenní lyžařský výcvik. Pozvaly mě na slivovici a daly vybrat z dvanácti lahví od dvanácti různých strýčků.
    SAMMAEL: provozního bych k vínu nepustila, ještě by ho uhranul, ale má právo servisovat kompresor a cokoli od piva, to umí výborně. Personál se snažím školit, zatím se děvčátka vypracovala od No to ale já nevím (telecí ksicht) k Já vám zavolám paní vedoucí, ona vám řekne, v mezičase si aspoň čtou lístek, protože je zajímá samy od sebe, co máme a já zjišťuju, jaké víno se tak hodí ke kysanému zelí. Nebo k interiéru z roku 1973.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    GENTIANA: Ad víno: Záleží na tom, jak ten hotýlek vypadá a jak se chová personál. Pokud je vidět, že číšník pozná akorát červené a bílé, a to ještě jen za světla, tak si dám raději čaj. Nejsem odborník, a nemám zmapované vinice, takže bych nerad, aby mi donesl nějaké Chateau Headache jen proto, že provozní napsal do lístku cenu 300+, ergo to musí být kvalita.
    Ale jinak jsem pro variantu c).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Vlastní pozorování + potvrzení od Matesoly.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    WITTGENSTEIN: z Vinselektu? No, tak tohle radši v e-krámu ani nenabízí.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Hm, tak ten Veltlín je výborný, ale fenyklové rizoto se k němu nehodí, je příliš jemné.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Těch 230 %. Jo, tak to by asi celkem odpovídalo (jako výsledná cena, ne samotná marže).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: No baže, třeba Michlovského Král vinohradu se v Tesku prodává za 80 kaček. Na druhém konci spektra na kousky za víc než tisícovku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam