OMNIHASH: to je jiste ulet, ale jeden extrem neznamena, ze se vsechno ostatni, co je postavene na hlavu, tvari normalne.. je to jen o tom, jestli je realita subjektivne prijatelna a nebo nemam sil, aby byla realuta lepsi a nebo bojuju za to, aby lepsi byla, ale jeste to je stale v plenkach
protoze ano, jak jsem pochopil, v bruntalu ted ma gentiana provozniho, co sice zvlada praci sefkuchare, ale nezvlada praci provozniho, mezi ktere, imho, organizavani rautu sice taky patri, ale je to jedna z mnoha dalsich veci.. pravda je, ze je to o rozdeleni kompetenci,ale na provozaka patri papiry, odpovednost za to, ze provoz jede s platnou legislativou soucinne, ze ma ucetni podklady pro vyplaty, ze se rozbilo okno a ze sefkuchar dobre vari.. a ted to prichazi, prace sefkuchare a provozniho jde blbe skloubit v tom ohledu, ze sefkuchar ma dost prace s varenim, kor delanim provozniho.. harmonogramy revizi, sem tam doprovodit urednika, obstaravat servis zarizeni a personalni veci primo v poli, sklad, sanita, poplachove a pozarni smernuce, dalsi legislativa, to vsechno obstarava - sjednava a pokud to nedela, neni provozni.. nejakej raut, to uz je jen neschopnost organizovat akce.
pokud je snaha toho chlapa do provozniho obout, chapu, ze to musi postupne prijit, ale jestli to neprichazi, neni co resit