• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Přiznám se, že tak daleko jsem nevydržel.
    VANEK: Zpět, čvachtání je pro Babicu nebo možná bydlenky; Skramlík-Boom "kňafe".
    WITTGENSTEIN: O tom více na http://www.felixboom.cz/felix-boom/ , prý "doma nechce nic řídit, chce se podřizovat vůdčí roli manžela".
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: "Jídla nesolím, spíš používám vegetu nebo podravku." Nabízí se otázka, zda Skramlík svou stávající ženu Kláru Samkovou skutečně utáhl na vaření ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Pasáž cca 4.00-4.40 o TV kuchařích, kteří vaří za 600 jídlo, "což umí každý trouba", je taky výživná.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Ostatně, čvachtni si:
    Kniha Kuchařka osamělého muže - Víc než recepty | bux.cz
    http://www.bux.cz/knihy/nahled/148728-kucharka-osameleho-muze-vic-nez-recepty.html?page=3
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: A knihkupectví Daemon v Londýnské -- já si říkal, co je to v pozadí za barevné hřbety.
    "Děkuji svým kmotrům. Panu Babicovi fandím z celého srdce a považuji ho za nejlepšího televizního kulinářského šoumena, který umí oslovit normální lidi u plotny. Je to krásný člověk. Nejen úžasně vaří, ale navíc hraje skvěle basket. Klára Samková je žena mého srdce a pojí nás nejen snubní prsteny, ale i mnoho jiných krásných věcí, které dělají život lepším."
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    OMG, Babica má snaživého padawana. Asistuje Klára Samková a tisíc slonů:

    http://www.youtube.com/watch?v=NKQ2DsJg6_8
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SAMIEL: Je pravda, že Oliver měl ten scénář (volání kamarádům, kecání o blbostech) celkem podobnej a nepůsobilo to zdaleka tak nekoukatelně.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    ALONSY: hlavne by to chtelo vymenit hlavni protagonistku, rezie a scenar, at klidne zustane, jak je.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DIVER: Pro mě je to, jak mluví, úplně nejmenší problém. Ten scénář a možná i ta režie by chtěla upravit v první řadě :)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    BEL MONDO: Knedlík je dnes moderní a nabývá nečekaných podob. Třeba se špagetami | life.ihned.cz - Jídlo
    http://life.ihned.cz/...l-mondo-knedlik-je-dnes-moderni-a-nabyva-necekanych-podob-treba-se-spagetami
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    SOLEI: Meli jsme to Il Mercatu(brnenska sestricka) uplne stejne a neni se opravdu ceho bat. Klasicka trichodovka. Ale musis davat pozor na volbu napoju, jakoze kdyz si nechas hned na uvod nalit Prosseco za 160,- a k tomu Pannu za 100,- (brnenske ceny) tak jsi zase cenove nekde jinde;)
    DIVER
    DIVER --- ---
    tsyve, tak pry hodiny retoriky mela. zjevne bez uspechu :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    jak tu byla rec o tom poradu Dity P. - ted komentovala jeden status kamaradky na FB. kamoska tam placala neco, ze by chtela mit svuj tv porad o kosmetice (je redaktorka), ale ze ma moravsky prizvuk a musela by zhubnout a kdesi cosi...

    "Dita Pecháčková: Zuziku, já mám pořad, mluvim jako kanál, hubená nejsem ani náhodou a navíc se šíleně stydim. Takže jdi do toho. Já se jako těšim!"

    ____

    velmi slusne jsem ji tam napsal, ze by ji par hodin retoriky neuskodilo, i kdyz rezie a dramaturg budou tvrdit, ze prave to jeji vyrazivo je zamer :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    PAN_SPRCHA: Ale jo, v itálii se to taky stane, hlavně na jihu.

    Když jsme u té itálie - byl jste někdy někdo na poledním menu v Aromi? mají na ceduli cenu 195 kč, to mne zaujalo, vzhledem k ostatním cenám, není v tom nějaká kulišárna?

    Mimochodem Zdeněk P. tam bývá docela často viděn.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CLUBEER: taky 360p jako youtube, ale aspon to neni tak dopraseny kompresi, diky
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TERVITCH: zato vždycky když na trhu chci čtyři rajčata a výslovně řeknu čtyři, ukážu čtyři, dostanu jich minimálně deset. Ale to je taková hra, už jsem se ji naučil a vždycky to co chci dělím dvěma a dostanu jenom o něco víc než jsem původně chtěl.
    Na narafičenou shnilou zeleninu jsem v Itálii nenarazil, ale třeba ve španělsku a v belgii jo, není to nějaký český specifikum.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    zkus www.gordon.ura.cz tam sou vsechny jeho porady
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    nemel by pls nekdo Gordon's Great Escape - Season 1 v 720p+?
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    PAN_SPRCHA: Co je ovsem znat, aspon z pobytu na severu a verim ze i jinde, ze jsou na jidlo i suroviny dost hrdi, pocinaje obchody. Takze se mi nepodarilo najit veci jako plesnivou papriku otocenou zdravou stranou nahoru, jak se casto postesti u nas.
    Bolonskou omacku (inspirovanou neitalem Gordonem samozrejme) davam na co mi a hostu chutna, nenecham se preci zblbnout nejakym taljanem:) Lasagne, spagety... noky jsem s tim kupodivu jeste nezkusil:) I autenticnosti asi s mirou.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Ukradeno odvedle:

    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DIVER: on si taky málokdo uvědomuje, že Itálie na evropský poměry velká země a všichni jsou tam lokální patrioti. Takže když někdo z Parmy tvrdí, že správně italský je jedině tohle, znamená to, že o pár km dál v Bologni už budou tvrdit úplně něco jinýho, natož někde v Tarantu. V každé italské provincii si myslí, že jejich kuchyně je ta jediná prává italská, zbytek regionu jsou kulinářští barbaři a ve zbytku Itálie neumí vařit vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam