• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    GANBOY: Ja sem zil v nejakym vakuu a kdoviproc jsem si asocioval, ze "Dita P" je ta novinarka Pospechova, co je taky semtam divna, ale aspon je hezka. Pak jsem si pustil "Vyprostovaky".

    A bylo hotovo.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    podle pevne vypraveci zaciklenosti ve vzorci: jasne, rodina, vlastne, rodina, jasne, rodina, vlastne, rodina.... mam podezreni ze je to tukovej klon haliny pawlovsky.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    muaaahhh!!! a jak ta prasnice kraji cokoliv! odmitam verit ze tahle kreatura ma jakoukoliv zkusenost s varenim cehokoliv z cerstvyho.

    zacinam patrat kteryho produkcniho/programovyho reditele CT je tahle obluda manzelka/dcera/teta/cokoliv...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    civole, tu cesnecku vari podle me poprvy v zivote.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ta zenska vypada jako prase a mluvi jako cune.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KUNHUTA: jezis, to je fakt pica.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZOIDBERG: Rozhodně Kitchen Confidential, když ho v roce 2012 dotiskli.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Zkratka nejprestižnější kulinářské škoy v USA je CIA? Velmi úsměvné :-))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    WITTGENSTEIN: Bourdain je dobrý, a snad se i u nás jeho knížky prodávaly docela slušně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: "Takže ty chceš být Šéf? Brr!" ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: On je tu Bourdain docela překládaný autor - viz http://www.kosmas.cz/autor/14588/anthony-bourdain/ - ale zrovna tahle knížka sebraných sloupků přeložena nebyla.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Excellent. Absolutely. To by měl někdo přeložit ;-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Ještě k těm kulinárním školám.

    So You Wanna Be a Chef<br/>— by Bourdain | Michael Ruhlman
    http://ruhlman.com/2010/09/so-you-wanna-be-a-chef%E2%80%94-by-bourdain-2/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: s margarínem maj lidi taky často problém :-D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SKRU:Nevim, je to dýl:)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    VANEK: Náhodou, objevil jsem v jedné staré kuchařce recept na pečené brambory. (oloupat,1min vařit,osušit,podlít tukem,cca 5min osmažit a pak dodělat v troubě) a to je zřádlo panečku :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    87HIGHFLYER: tak to musely bejt naky bonusovy dily:)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    ALONSY: Čili pečené brambory se solí a možná trochou margarínu, a pramenitou vodou. Pozat je do jeskyně tři hodiny pěší cesty v horách a jak by ji to přišlo k chuti!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    (Přiznávám se, mě by na ně asi dostali!:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZUZKAOU: Tak tohle bylo i v tom Polraichově pořadu. Jídlo normální, ale na kameru pak jako z obrázku.
    EDERA: Vařené brambory s máslem a kefírem. Vlastně mlíkem, kefír by někomu nemusel jet, a taky by tam mohl být vegan, takže s náhradou másla a mléka.)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SKRU: já se jednou nachomejt ke dvoum nebo třem dílům jednoho cyklu, kde byli fajn lidi -žádný blafy, slušný, celkem sranda. Nakonec to vyhrál nějakejch chlap kolem pade a se všema se o ty prachy rozdělil. Jsem si řikal, že to je docela fajn pořad. Bohužel jsem to stanovisko musel záhy přehodnotit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam