• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    na certifikat neaspiruju
    na to nemam kapacitu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALONSY: tohle je čistý foodnerdgasmus. Ale teda jak tak na to koukám, tak to toho času sežere spousta.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Neeee, už ne další kurzy, už jich mám tolik, že se mi to do toho týdne prostě nenacpe.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: jj, ja se ted nemuzu lognout, ale ten sylabus a program vypada vic nez paradne
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: ach - koukám na úvodní informace a vypadá to, že to bude ještě lepší, než jsem čekala!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    No a když už jsme u toho, objednávala jsem celé prase. (Ano, bude mejdan.) Po hodině mi došlo, že jsem objednala prase, nikoli výslovně mrtvé prase. Říkala jsem si, že bych mohla počkat, co se stane, jestli mi přivezou živého vepře a bude zábava... ale co pak s ním, žejo. Shodou okolností volal dodavatel, takže jsem mu řekla, že to prase pěkně prosím zabité. Málem se umlátil smíchy, asi si taky představil, že přijede řidič s dodávkou, strčí mi do ruky špagát s prasetem na konci a řekne Tak jsem vám dovezl tadyhle Lojzu.

    Jenomže... já si bohužel dokážu velmi živě představit, jak nějaký kancelářský pomocník typu Bruntál vidí objednávku na prase - 1 ks a doručí ho živé, protože mu nedojde, že sedí v řeznictví, nikoli ve zverimexu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SPOBY: Blahé paměti v Itálii jsem si vařila z dost normálních surovin - zelenina, ovoce, sýry obyčejného typu a tak. Utratila jsem za jídlo tak 50 eur týdně, když jsem se krotila. 4 eura jsou fakt tak na suroviny na jednu porci, a to ještě když je to spíš venkovská strava typu fazole, cibule, olej, než za bifteček.
    CHORCHE: no.... vem si, že párek a chleba jsou hotovky, takže už někomu platíš za to, že to 'uvařil', když si koupíš kus masa, pomeleš, přidáš nějaké ty matrace a zrno, uválíš šišky a tepelně upravíš, uchopíš jiné zrno a tepelně upravíš... tak to stojí míň, ale je to patlačka a zabere to čas (pomíjím detaily technologických úprav).
    ANABEL_LEE: Tak.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZUZKAOU: Jelikož kdeco nesmím, u pečiva, kde není napsané složení, si ho nechávám najít personálem. Zajímavé věci obsahuje, např. taková laktosa (kterou zrovna nesnesu) mě v chlebu dost překvapila.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Deník Dity P. – víc lifestyle než kulinařina | Panáček v reality show
    http://reality-show.panacek.com/30348-denik-dity-p-vic-lifestyle-nez-kulinarina.html
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CHORCHE: nekupuj parky, kup si cely kure, to stoji stovku a mas v nem minimalne 4 porce v mase. Potom vezmes kostru a co zbyde a mas z toho polivku, opet ctyri porce. K tomu brambory a naka zeleninka a vlezes se do pade za porci. Nebo jiny priklad, koupis hovezi klizku za 120 korun, k tomu kopec cibule, koreni, vyvar z drivejska, sups, mas sest porci gulase, nebo ho udelas s mrkvi, k tomu testoviny, brambory neb knedliky, to je tak za 10 kc na porci. Nebo koupis za 200 ohromnej hovezi jazyk (cca 2 kg), uvaris, oloupes, mas masa pro cloveka na tyden, muzes ho jist nastudeno jako narez nebo zatepla s prilohama. Veprovy jazyk stoji jeden asi 20 korun a mas to porci masa pro jednoho cloveka. Atd apod. Cim vice zprocesovane jidlo budes kupovat, tim vice utratis, nejlevnejsi je varit ze zakladnich surovin.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    V mém ideálním světě by se pseudoanorektička Quorra (= Butterfly69 = Spoby = kdovíco ještě), taky Monroe, Lívanečka, Haribo Kachna a pár dalších chytly za ruce a za veselého zpěvu "haj hou, haj hou" se vydaly s úsměvem na pochod lukami lesami, až by došly k vysoké peci a do té by vlezly a průměrné IQ v ČR by stouplo o jeden bod.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    SPOBY: kokotiny sem pišeš ty, když maš problem utratit 4€ za hovna, tak neplacej jinde, že kupuješ kyblik kvuli dvoum kouskum masa z kterych to hovno bude taky, es&d.
    SPOBY
    SPOBY --- ---
    OLIII: Tak sem nepiš kraviny.
    OLIII
    OLIII --- ---
    SPOBY: Nezajímají.
    SPOBY
    SPOBY --- ---
    OLIII: Jestli tě zajmají detaily mého stravování v KFC, tak zbytek dám někomu jinýmu, třeba kámošovi. Dám ti někdy přesný harmonogram, kolik komu.
    OLIII
    OLIII --- ---
    SPOBY, SPOBY: Ahá... Takže v jednom klubu málo peněz, exkrementy a děti v Africe a v druhým Já si dávám Kyblík classic jen kvůli dvěma kusům kuřete, zbytek pak někde udávám nebo vyhazuju :D [ SPOBY @ Fast Food -FSD- Zavislaci na MC & KFC & Burger Kingu & Jiných FF ] Hm, to dává smysl.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    CHORCHE: Řákal tu někdo "vegetariáni"? Vege jídla mi obecně přijdou o dost levnější na výrobu než masová, ale když už bych se chtěla vejít do 50kč za dvě porce, tak kvalitní párky jsou imho dost drahá záležitost. Ale taková čočka s okurkou a vařeným vejcem v pohodě.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALONSY a MICKK: ja uz se snazim parkum vyhejbat, zvlast tem... ja v tech jejich nazvech mam vlastne bordel, ale tak mas parky 20cm a pak ty male (obvykle kureci) chcipaky
    - napr. na tech *kurecich* se da jiste usetrit, ale radsi ani nectu slozeni, co vse tam musi byt nadrcene

    jeste k tomuhle tematu - me pred 2-3 rokama dalo dost skolu to debilni Tesco a jejich debrecinske parky - od te doby k tomuhle pultiku sracek citim obrovsky respekt a vyhybam se mu, mozna proto sem se toho ted chyt - v bille sem koupil par parku a stalo to dost, na takovej produkt - no proste me to zarazilo, sem si mel radsi koupit vic tech minutkovejch (vepr) steaku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam