• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    [ Science & Cooking - nyx studijní skupina ]

    kdo by měl potřebu sdílet dojmy, tak se mi přihlašte do pošty o přístup.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GEISHA: a ted mas na mysli ktery porad?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CHORCHE: a co teprve tajemný eM!
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ZUZKAOU: konecne to zacina bejt opravdova prasarna, spojeni dita+kuchyn, no oukej, korpulentnejsi damy maj aspon k baste vztah... spojeni dita+sex = nocni mura :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Deník Dity P.
    "... Celý den jsme totiž natáčeli jeden z posledních dílů - Po sexu..."
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    divate se nekdo na hospodu u druhe sance?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    EVILMIND: ne, říkala jsem, že nás to mrzí, protože nejsme hospoda na mýtince, abychom se radovali, že nemáme hosty.
    ANONYM_CZ: Tady je možný fakt všecko.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GENTIANA: doufam jsi vyuzila prilezitosti, a rekla panovi z CT, ze je dobre, ze deti neprijedou, protoze sezona zubatych zab letos zacala driv? ;)
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    GENTIANA: nikdo neceka spanelskou inkvizici!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tenhle týden je vydatný.
    Recepční si sem nastěhovala amanta, amant byl vyhozen, nastěhoval se sem znova, zavolala jsem policajty, aby ho vyhodili z moci úřední, vyslechla jsem si žalostné vytí na téma Já nic, já muzikant, však jsem nic neprovedl, šak nemáte úplně obsazeno, tak nevadí, že jsem zabral cimru. Následně mi pak recepční i s amantem vynadali ve smyslu, že jsem zlá, když je tu nechci zaměstnat a ubytovat oba, a když tu nemůžou pracovat oba, tak půjdou jinam. Laskavě jsem jim pravila, že jsme svobodná země, což ctím, a proto tady nikoho nedržím a nenutím pracovat. Uraženě odešli směrem k Neumětelům. Personál z toho měl vánoce.

    Včera někdo, kdo se nepřiznal, ale dlužno dodat, že se personál omluvil kolektivně, narazil birell na kohout s plzní a vesele čepoval, protože sud se zeleným pruhem je Prazdroj, tovípřecekaždý, a že šéfka řekla Tadyto v koutě, co jsou na tom malé, leč čitelné štítky Birell, je Birell, ne Prazdroj, na to sere pes. Naštěstí to hosté brali sportovně.

    Dneska vypukl skandál okresního formátu, naštěstí o tři okresy dál. Vyhráli jsme zakázku na pobyt obrovské hordy malejch pytlíků patogenů, ale nejmenované okresní město a jeho ouředníci si to zapomněli doadministrovat a dořešit, takže nedostali dotaci, smlouvu na pobyt mnoha set dětí ze smradlavého okresního města zrušili. Tento týden to dolehlo do tisku a tlače, že děti měly jet na ozdravný pobyt, rodiče jim už nakoupili gumáčky a podobně a děti včil sedí doma a pláčou, takže ouředníci jsou v obležení. Tady je to naštěstí hluboko v lesích, takže nemám pod okny hromadu krvežíznivých pisálků, pouze volala pani z čétéká a ČT sem poslala lehce nervózního počasáře, který byl zvyklý točit, jak prší do lesa, nikoli rozhovory. No, uvidíme - když jsem nervózní, což jsem byla, tak mluvím dost moravsky a pokud mě nevystřihnou úplně, tak tolik tožování nezažila česká média od dob Masarykových.

    Volal mi obchoďák, že mi teda doveze to prase. Já mu přátelsky sdělila, že ó nikoli, objednala jsem prase na úterý, tak ať mi ho pěkně pověsí u nich v lednici a doveze v úterý. Provozák, který odmítl s akcí prase mít cokoli co do činění, mi byl sdělil, že mám sehnat prase, takže jsem sehnala prase a provozák mě seřval, že mělo být předvařený. Poslala jsem ho tak přibližně do hajzlu, že ví, že se v mase nevyznám, neb jsem rýžožrout a polokrálík, chtěl prase, má prase, a pokud se mu to nelíbí, tak to má blbý. Urazil se, doufám, že smrtelně, a že já budu mít klid.

    Prasečí skupina si k vepřovi objednala bečku černého piva. Už ji dovezli, takže si jdu najít křídu a napíšu, že toto je černé pivo, vyčkat na příkaz k naražení, aby si to někdo nespletl s Birellem.

    Na zítřek očekávám, kromě dalších novinářů, nálet hladových sarančat a španělskou inkvizici.
    SKRU
    SKRU --- ---
    GENTIANA: musis rict "jatecni trup"
    ALI
    ALI --- ---
    EVILMIND: hezky shrnuto:hlavně hodně hořtice a volčestru, aby si manža s mimískem čvachtali a v noci bylo tuleníčko .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    na certifikat neaspiruju
    na to nemam kapacitu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALONSY: tohle je čistý foodnerdgasmus. Ale teda jak tak na to koukám, tak to toho času sežere spousta.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Neeee, už ne další kurzy, už jich mám tolik, že se mi to do toho týdne prostě nenacpe.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: jj, ja se ted nemuzu lognout, ale ten sylabus a program vypada vic nez paradne
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: ach - koukám na úvodní informace a vypadá to, že to bude ještě lepší, než jsem čekala!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    No a když už jsme u toho, objednávala jsem celé prase. (Ano, bude mejdan.) Po hodině mi došlo, že jsem objednala prase, nikoli výslovně mrtvé prase. Říkala jsem si, že bych mohla počkat, co se stane, jestli mi přivezou živého vepře a bude zábava... ale co pak s ním, žejo. Shodou okolností volal dodavatel, takže jsem mu řekla, že to prase pěkně prosím zabité. Málem se umlátil smíchy, asi si taky představil, že přijede řidič s dodávkou, strčí mi do ruky špagát s prasetem na konci a řekne Tak jsem vám dovezl tadyhle Lojzu.

    Jenomže... já si bohužel dokážu velmi živě představit, jak nějaký kancelářský pomocník typu Bruntál vidí objednávku na prase - 1 ks a doručí ho živé, protože mu nedojde, že sedí v řeznictví, nikoli ve zverimexu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SPOBY: Blahé paměti v Itálii jsem si vařila z dost normálních surovin - zelenina, ovoce, sýry obyčejného typu a tak. Utratila jsem za jídlo tak 50 eur týdně, když jsem se krotila. 4 eura jsou fakt tak na suroviny na jednu porci, a to ještě když je to spíš venkovská strava typu fazole, cibule, olej, než za bifteček.
    CHORCHE: no.... vem si, že párek a chleba jsou hotovky, takže už někomu platíš za to, že to 'uvařil', když si koupíš kus masa, pomeleš, přidáš nějaké ty matrace a zrno, uválíš šišky a tepelně upravíš, uchopíš jiné zrno a tepelně upravíš... tak to stojí míň, ale je to patlačka a zabere to čas (pomíjím detaily technologických úprav).
    ANABEL_LEE: Tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam