• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: Neodpověděl jsi mi na mou otázku: jak bys to teda dělal ty?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MACHALIK: takze se zase na uklidnime.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GENTIANA: Ohohohó, mladá dámo, ten, kdo ví zaručeně nejlíp, jak by všichni okolo měli všechno dělat, seš ty! Už rok to tady vypisuješ, jak seš obklopena neschopnými čuráky. Akorát jsi asi zapomněla, že chlubení se na internetu vlastní genialitou je stejná paralympiáda jako kdeco jinýho. Jdi se kouknout do zrcadla a pak zpátky do práce jebat recepční.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SYNTHY: tak tady už se stalkuje a dávají do souvislosti nesouvisející věci. Jak ušlechtilé.
    MACHALIK: Víš, co by mě zajímalo? Čeho jsi v životě dosáhl ty, když přesně víš, jak bys něco, cokoli, co dělají jiní, dělal zcela určitě líp.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Jak na poctivý hamburger? Poradí Roman Paulus | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ger-poradi-roman-paulus-f36-/dobra-chut.aspx?c=A140308_142010_dobra-chut_hm
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nějak jsem předpokládal, ale proč se nezeptat, že ano.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: stejne jako ja pouzivam ten, co mi nabizi muj hlavni dodavatel do restaurace, Ridi, Pohlreich a pod pouzivaji to co jim nabidne jejich dodavatel. Ty firmy, co vetsina z nas zna z beznych kramu, ve velkym proste ani ty oleje nedelaji. Neni to tak, ze si kupujes olej do restyky po 0.7L lahvich ale po 5L kanystrech. Oliver v TV pouziva ten nefiltrovany, ktery je i v IT nejdrazsi na pultech, nekdo mi mozna pomuze s firmou. V hospode je toho spotreba takova, ze te nezajima firma, ale spis to, kdo ti da lepsi cenu. Tim nechci rict na ukor kvality. 5L velkoobchod je v zime kolem 650.- a v lete kolem 550.-. takze tak )
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OTAVA: kuchař je zjeveně dlouho ženatý cynik ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    maly hotel na severozapade, slevovy voucher na vikend pro dva asi za litr. clovek samozrejme nemuze ocekavat zazraky. Ale kdyz je jako predkrm nejaka rolka se sunkou, syrem a cesnekovou pomazankou, na Romantickou veceri ve dvou, rikam si kam to pohostinstvi speje.
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK: Za zmapování průmyslu na Bruntálsku palec hore... :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SYNTHY: Spíš se bojím, že se to jen horizontálně posune - tentokrát třeba do textilního průmyslu (nebo logistiky nebo IT nebo letectví).
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK:
    Tak už jdeme do finále (Možná přijde i kouzelník) (1983)
    http://www.youtube.com/watch?v=6QUf5WsQSDc

:-)

[ GENTIANA @ Zjištění ]
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BALAENA: a neplést s kloubíčky, což jsou chlebíčky obložené vepřovým kolenem.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    nuda
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Hm. Půl dne jsem neprošla chodbičkou za kuchyní a po půl dni jsem tam našla několik prosklených skříní. ptala jsem se recepčního, co to tam proboha dělá a on říkal, že to tam bastlil údržbář, že jsem říkala, že recepční dostanou skříňky.

Mno, říkala jsem, že někdy koupím šatnové skříňky pro recepční a někam se nastěhujou, to je pravda, ale určitě jsem nikomu nedala za úkol najít zbytky nábytku proskleného ze tří stran a dát je do nejnepřehlednějšího místa, kde se nota bene tahají těžké věci. Pravda, ani jsem to výslovně nezakázala, ale koho napadne taková hovadina?
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    KOOTCHA: haha tak 5ti hvezdickovej Michelin .. ma prehled kluk :)
    btw babicuv popis na dve slova ?
    Kryptofašistický gastroprznič
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Babica: S útoky začal Pohlreich, lidi to jen přebírají
    http://video.idnes.cz/?c=A140302_230746_lidicky_ved&idVideo=V140302_225609_lidicky_ved
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KROKODILE: Odmítá se přizpůsobit Jedinému Správnému vzorci chování, zdá se ;)
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    furt si říkám o čem se tu bavíte a ejhle! Machalíka mam v ignore. Zjevně mě osvítil duch svatý už před nějakou dobou.

Je zvláštní, jakou si dá MACHALIK praci jen s napsaním hejtu (půl stránky no teda!) :D Cos mu udělala, zlá, ZLÁ Gentiano??
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GENTIANA: tak koukej zase psat postrehy z brun-talu, prtozoje jinak ma brnenska sekce pravdu...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: I kdybych mezi Bruntálci dočista zblbla, tak jsem na tom furt líp než ty. Aspoň občas umím použít argument založený na reálných faktech, místo chrlení výkřiků plných emocí, a slovní zásoba mi neklesla natolik, abych musela plnovýznamová slova nahrazovat variacemi na sraní a mrdání.

A teď by ses už mohl odebrat se svou genialitou někam, kde ti rozumějí, ať neházíš perly po nás, sviních nehodných.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MACHALIK: Aspoň tu tvá genalita vynikla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam