• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Uff, tak to je drsné:

    Obchody Sklizeno hlásají: U nás víte, co jíte. Ale nemluví pravdu - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/...ek/20973-obchody-sklizeno-hlasaji-u-nas-vite-co-jite-ale-nemluvi-pravdu

    (lehce OT, kdyby pro to byl lepší klub, nechám si poradit.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PAN_SPRCHA: jsou tam i jiný chuťovky... třeba trocha matematiky pro pokročilé... [ DANKLAR @ Spolek přátel Mistra Babici aneb V.I.P klub boháčských zasranců ]
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Zdeněk Pohlreich: Chováme se jak ožralí milionáři - Dieta
    http://dieta.vitalia.cz/clanky/zdenek-pohlreich-chovame-se-jak-ozrali-milionari/
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Na druhou stranu ten Poštulka hned vedle je ani nevím jestli k smíchu nebo pláči.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nemohl by tu knížku někdo napsat s ním?
    Matouš Petráň: Na gastronomii mě fascinuje, jak je křehká | Storyous Magazín
    http://storyous.com/cz/magazine/matous-petran-na-gastronomii-me-fascinuje-jak
    VANEK
    VANEK --- ---
    Okurkovka je tu; co je ten Šťastný za klauni?
    Jezte blafy za tisíce. Když to nepoznáte, vaše vina | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...to-nepoznate-vase-vina-fb8-/dobra-chut.aspx?c=A150716_133212_dobra-chut_sij
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Radek Kašpárek: Boom gastronomie skončil, Češi zase vaří ubohá jídla
    http://euro.e15.cz/...hiv/radek-kasparek-boom-gastronomie-skoncil-cesi-zase-vari-uboha-jidla-1210536
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TOOMIX: otazky typu "vas nezarazi, ze si nemec ze sveho platu muze koupit vic potravin nez cech" jsou teda hodne mimo misu.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Raw strava je na vzestupu, lidé chtějí „čisté“ jídlo – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/muzi/372872-raw-strava-je-na-vzestupu-lide-chteji-ciste-jidlo.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pět skvělých šunek místo gothaje? Večer je vyhodíme, říká šéf kvality Albertu | Firmy a trhy | Lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/...ef-kvality-albertu-17i-/firmy-trhy.aspx?c=A150718_111803_firmy-trhy_pave
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    BRUKEV: prdlajs na nyxu a mozna ze jakoze frci. ale ja teda do bistra beru jen od nej, vzal mne od zabijeni po porcovani, minuly tyden jsem se poprve dostala jak do skladu tak do vyrobny...no a proste neco tak cistyho, poctivyho, to jen tak nevidite...na vsechny uzeniny vyzkousel spoustu receptu ze starych kucharek, vybral ty nejlepsi...navic jen ceskej strakatej skot a prestici co behaj kazdy den venku..proste se s tim mazli a vi co dela. nejenze o tom umi dobre mluvit. jakmile skoncim v kocourovi, jdu k nemu ucit se na reznici a k nikomu jinymu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE: hunger :D asi jsem mela malej obed :D
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    KASUMI: No vidis, na hanger sem zapomel. Ten muj byl holandskej. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE:stalo se mi jednou, flank nebo hunger steak z ameriky, nevonel...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: peklo, ja tam jedu vetsinou CZ rib eye a nikdy me nepodelali..
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Minulej rok Irsky svice, Uruguay flank, tento rok rostena Argentina. Ale byly to vzdy cely sarze, takze bych rekl, ze to bylo nekde v procesu baleni posrano.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: co bylo špatně?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Ja sem se teda v Makru zrovna u hoveziho hodnekrat doopravdy extreme nasral, ale vyresil jsem to jednim zlepsovakem :-)na druhou stranu ryby si domu nekupuju jinde nez tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam