• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DIVER
    DIVER --- ---
    a kua, ta matka tam - to je psychodil. drsny
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tohle byl docela hardcore, ten kluk zjevne opozdeny, ale dost nevinny, provozovatele na urovni tech dvou kokotu z Brna v bilem mercedesu, ale odsere to pred kamerou ten kluk - a to predpokladam, ze kdyz ho 3 dny zpatky prijimali tak to asi nebyl zrovna Jamie Oliver od pohledu
    = fakt to nechapu, pulka kucharu v tom poradu hazela div ne vajgly do jidla, neumeli varit stejne a u nikoho nerekl, at ho vyhodi, dokonce tomu prazmrdovi, co prodaval cilene pangasiuse jako lososa mentalne postizenym a jeste si na ně oteviral drzku, dal hvezdicku

ten kluk nemuze varit, ale nechapu proc slapal Pohlreich do nej a ne do tech provozaku
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Vybornej začátek, sem se malem poblil... chudak kuchař tam nema co delat.. kerej blb ho najmul.. na skrabani brambor asi v poho ale na vic ocividne nema...
    DIVER
    DIVER --- ---
    ROFL: "asi salmonela" :))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ten kuchař je divnej už od pohledu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Teda respektíve na rodičov a opatrovníkov mentálne postihnutých, samotní postihnutí asi nebudú veľmi lukratívna cieľovka :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SODOM: Rytmus (aspoň čo ho sledujem do tej miery, do ktorej sa mi nedarí vyhnúť sa mu) nie je rasista, len tuctová celebritka cieliaca na mentálne postihnutých.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Špína a myší trus. Nejčastěji porušují předpisy pražské restaurace - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...eodpovida-standardum-12n-/ekonomika.aspx?c=A150917_110902_ekonomika_rts
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: Tak když jsem viděla to poslední Naboo, který se dá připojit na server s receptama, aby se ve všech eurestech dusilo UHO stejně dlouho, nebyla jsem si s tou blbuvzdorností moc jista. I když to bylo asi tím, že ten, kdo by v tom šteloval ty programy, bych byla já, zatímco smečka debilů by békala, že vono se to samo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CLUBEER: Tak ale člověk ji přinejmenším někdy viděl, ne? Já ji kupříkladu mám doma (a občas dokonce i použiju).
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    TAPINA: naberacka na špagety se zrovna moc nepouziva
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Copak konvektomat, ale naběračku na špagety. To si člověk říká, jestli je tam v prváku teprve neučili poznat vidličku a nůž.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOOMIX: Já ho mám doma a mám dost intenzivní pocit, že plně nevyužívám jeho potenciál.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WITTGENSTEIN: konvektomat umí používat každej, kdo porozumí návodu ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOOMIX: Konvektomat na koleji: pokrok nezastavíš :))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TAPINA: Jojo, souhlasím.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LEADA: tohle jsem se naučil za 2 roky na koleji bez teorie okolo, takže přehnaný to není ;)
    LEADA
    LEADA --- ---
    TAPINA: víte, já si myslím, že nikdo nečeká, že z učňáku vyleze mistr kuchař s vlastním repertoárem originálních a chuťově perfektně vyvážených jídel. Co si myslím já, že absolvent, který získá výuční list MUSÍ umět, je bezpečně poznat základní druhy masa, umět si maso naporcovat, umět vykuchat, vykostit ryby a drůběž. Dále základy omáček, těst a polévek, trošku cukrařiny. Obsluhovat zařízení v kuchyni - konvektomat, mixéry, roboty (alespoň ty, co mají k dispozici ve škole). Myslíte si, že je to tak nereálný a přehnaný požadavek?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOODYCAT: Když holt stojí škola za hovno, tak se student musí vetřít rovnou do praxe. Tam člověk, který nabídne bezplatnou výpomoc za možnost očumování, obvykle pochodí o poznání líp.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOOMIX: Jo, no, to by mě v jeho podání fakt bavilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam