GENTIANA: nevím no, dělal jsem různě od čtrnácti po kuchyních v centru Prahy přicmrndávače, myčku a obsluhu hadru, třeba se to za těch deset let co sem mimo zlepšilo, ale ještě kolem roku 2007 to byl totální Klondike, kde šli všichni po všech, do toho perník (tak 20% lidí v kuchyni) a chlast (v podstatě všichni) na levelu plnou parou do pekel, no celkově super pracovní prostředí. Majitelé/ management povětšinou seděli o patro vejš a futrovali se kokešem a o řád lepším chlastem. Ve finále víceméně všem buď začalo hrabat, nebo totálně vyhořeli. Věřím, že někde na klidnějším místě to nebude tak mimo, já se pohyboval mezi Karlákem a Pavlákem, tak osm hospod za osm let+-autobus a tohle splňovaly všechny.
BRUKEV: to je ta druhá stránka tohodle defektního prostředí: IMHO to málokdo, kdo chce pracovat podle regulí, vydrží dýl, než do prvního pořádnýho průseru číšník ukradnul celodenní tržbu, nebo kuchař nesmyslně vypnul mrazák s půltunou masa.