ZUZKAOU: já si taky myslím, že to neprojde, a tiše v to doufám. Ne proto, že bych páchala ty miliardové daňové úniky nebo co si Bureš a spol. představujou, ale třeba proto, že půlka účtenek vyleze z pokladny pro vnitřní potřebu - host nepotřebuje vědět, jak, proč a kdy a kde proleze systémem jeho večeře, protože si platí polopenzi, tečka, šmytec, ale já to potřebuju tím systémem prohnat, aby se mi to odepsalo ze skladu. Když tohle změním, tak to budu ručně odepisovat jako za krále Klacka, čímž je x desítek tisíc za chytré skladovací softváre hozeno do kanálu. Nebo se bude muset vysolit nových x desítek tisíc za jinak postavený program.
Ale jo, znám hospodskýho, co si (dovozeno z keců, náznaků atp., nestojím mu za zadkem) prostě po šichtě vleze do své vlastní hospody, kde si udělá vratku na obědy, řekněme 150x řízek s bramborama, sebere 150 x 99, do skladu doplní 150x řízek, brambory, strouhanka, olej a je vysmátej. Pravděpodobně nebude jediný. Nicméně si netroufám tvrdit, že tohle se děje v každé stravovně - tohle jde pouze v dokonale samoděržavých podnicích, ne tam, kde si víc lidí kouká pod ruky.