• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ja sem taky videl jen od poloviny ale ze typek v kuchyni na to sere neni asi zasluha stabu
    SKRU
    SKRU --- ---
    POHODAVOLE:
    Ano, šéfe! VI (10) Bouda v Obřím dole pod Sněžkou | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe-6

MRBLACK15: tvuj kamos D. se tezce pripravoval hrat lempla? aha..:))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MRBLACK15: jak se dá nahrát nepořádek, nedostatek surovin a poskozenej nábytek v pokoji? Chápu, ze plno věci se nastriha, ale tohle tam prostě buď je a nebo není. Bohužel jsem neviděl začátek, ale ze zbytku nemám pocit, že by nějak provozovatele ponizili..
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    MRBLACK15: myslis jako akce exekutor a nasledny nedokonceni nataceni protoze zavreno ?
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    CLUBEER: Dalibor a Klara jsou mi dlouholeti kámosi hlavně Dalibor a taky mi rikal hodně zajimavy veci. Je to vsechno tezce nahrany a pripraveny.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KRUTAS: no já si to snad i pustím.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Nové Ano, Šéfe! Vymahači dluhů u Pohlreicha! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/116290/nove-ano-sefe-vymahaci-dluhu-u-pohlreicha.html
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    SARRI: Ale to ja povazuju za samozrejmy, ze tam zamerne hledaj chyby, v zatezovym testu jde o to pretizit kuchyn a ze to je show pro divaka. To se podstata toho formatu...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda nevim, co vas tak prekvapuje. ty dramaturgove a lidi co se kolem toho motaj dostavaj zaplaceno za to, aby to bylo poradne 'masity'.
    dyt je to show, v televizi. tam nejde o naky obrovsky pointy ci zivotni poslani, ale o poradny lidsky drama. mocny problemy jinejch lidicek, ktery tem co to sleduji udelaj v hlave bordel a budou se slinou u huby prahnout po tom, jak to vsechno dopadne. klasicka televizni zidarna, kde ucel je, vytvorit divackej balast mezi reklamou!
    musite se nad to trochu povznest a nebrat to (sebe) tak vazne...
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    EVILMIND: Je fakt, ze sezona to byla jina (tusim V), a ze Klusak/Remunda jsou pohadkari, to vim. Ale proste si nedovedu predstavit jak si soudnej clovek dava pred natacenim shnilou sunku do lednice a smeje se, jaka to bude skvela reklama...
    Kazdopadne, nebyl jsem tam, tak nevim. Jen muj nazor
    SARRI
    SARRI --- ---
    KLAAR: vysila se to zitra teprv .. az pak
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    SARRI: Martin vařit umi o to nic
    SARRI
    SARRI --- ---
    mno jsem vazne zvedava co z toho udelali .. byla jsem u temer celeho nataceni jako host na te boude (znam majitele i personal) a tez u me cely porad ztraci na vypovedni hodnote ..

hledaji se zamerne chyby dokud se nejake nenajdou (nerikam, ze tam zadne nebyly, ale na druhou stranu ta bouda neni hotel s vysokou gastronomii) ..
    zatezovy test je jen komedie jak pretizit kuchyn bez ohledu na hosty aneb vzdycky se to proste posere
    pohlreicha produkce a reziser sekyruje a steluje do situaci, ktere chteji a potrebuji .. ackoliv to moc nejde pac on jeho nejlepsi vykony jsou dila nahody (fakt to neni herec)
    bezny pohodovy provoz se promeni ve stresovou situaci sam o sobe pac se komanduje 4 dny veskery personal ..

neni to proste realne, ale uznavam, ze v boude se samozrejme mohlo varit lepe a zaver byl, ze to zas tak spatne neni (aspon behem nataceni) .. jak vidno z ukazek a clanku tak v televize to dopadne cele podstatne hure .. ach jo

.. je to jen show pro divaky a byla jsem z toho zklamana .. aspon, ze se nam povedlo zkolackovat temer cely stab den pred natacenim ;DD
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    MC_KALAPU: ten dil bude zítra. Taky sem zvedavej. Ale když tenkrát natáčeli v mechenicich ve Fregatte, tak tam nemohli tejden najít nic co je spatne tak aspoň začal Pohlreich prudit ze nemá opečenou zeleninu na Kohout u na vine
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EVILMIND: vzhledem k tomu, co tam předváděli někteří majitelé (Brněnská Bohéma apod.) tak si dovedu představit téměř cokoliv :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MC_KALAPU: a byl to někdo z téhle sezony? Protože teď Klusák/Remunda, drama, že jo...

Osobně bych klidně i věřil na to, že majitel přistoupí na něco jako - ukážeme trochu bordel a smradlavý brambory, a pak to obrovský zlepšení, protože to pořád bude super reklama.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    CLUBEER: Popravde, to se mi moc nezda.. Nedovedu si predstavit, ze by majitel restaurace pristoupil na to, ze bude prezentovat ve svym podniku bordel a hnusny jidlo, aby "to byla jakoze show". Mluvil jsem s jednim majitelem docela do podrobna, jak to nataceni probihalo a i kdyz tehda zadnou hvezdu nedostal (coz by treba mohl byt i duvod k tomu to nataceni pomluvit), tak v podstate na postupy toho stabu nerekl nic, krom toho, ze cloveka prekvapi, jak to nakonec strihem vyhroti (coz ale neni zadny prekvapko).
    K tomu si popravde myslim, ze v pripade nepovedenyho jidla a zanedbanyho uklidu plati, ze kdo hleda, najde. Myslim, ze kdyz chces, zpraseny (anebo nesmyslny) jidlo najdes na listku kazdy "normalni" hospody, stejne jako kdyz se pujdes podivat do kuchyne a budes mit trochu praxe, tak neco zanedbanyho najdes vzdycky.
    Ja ten dil teda nevidel, takze nemuzu hodnotit, takze jen muj nazor.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: určitě ne. Ale uvidíme co nám cíl přinese třeba mi kecal ze jo.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    CLUBEER: Neni to spis takovy to klasicky zametani stop za sebou?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    TOOMIX: to je Můj spolužák a říkal že jim volala produkce ať něco špatný ho uvaří ať maj něco hnusnyho v ledničce atp. Pro me to ztrácí hodnotu ten pořad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam