no, obsluhy je dost, ale cisniku a servirek, co vedej, co delaj, je malo.
jednou dava zleva, jednou zprava, nebo mi jidlo poda pres stul na taliri do ruky, protoze je asi linej ho obejit..10 minut cekas na jidelak, pak prinese jeden pro dva, za minutu je zpatky a ke dvema hlavam sklonenejma nad jednim jidelakem zadrmoli "matevybranooo?", strasne se divi, ze jako jeste ne (fakt to nemam rad a je mi divny, ze neznaj takovy zaklady, jakoze vybrano maji ti, co jidelni listek odlozi a rozhodne ne ti, co si ho procitaj a ukazujou v nem rukama, WTF?!?!), takze te pak jako "potresta", ze se prijde zeptat az za dalsi ctvrt hodinu.. jednou se te v pulce piva zovialne oznamovaci vetou opta "jeste pivečko", jindy susis 10 minut hubu, nez si te vsimne..
tuhle v blackdog v beroune meli takovy vemena, ze se ani nedokazaly dohodnout, kdo nas vlastne obsluhuje a co bylo objednano, takze dovalily hlavni a minutu po mym udivenym dotazu i predkrmy..
nejsem nejakej hoch snob, ale tohle imbecilni improvizovani me ten "zazitek" jit se nekam najist strasne shazuje a tak trochu otevira diskusi ohledne primerenosti cen za takyhle "sluzby" a mam tendenci takovejm expertum davat dysko jen ve vysi "aby se nereklo", coz strasne urazi jejich postoj "jamamnatonarok!"