POHODAVOLE: Hele, na druhou stranu, kolikrát se ti stane, že obsluha je v poho, ale jídlo hrozný? Imho zdaleka ne tak často, jako že jídlo je OK, někdy i moc dobrý, ale obsluha je totálně na pěst (že, milé Prosecco?). Nedostatek kvality je výrazně častěji na straně obsluhy, než kuchyně. Dáno hlavně tím, že to dělá kdejakej troglodyt (budu akorát nosit talíře, to zvládne každej), u kterýho pak zjistíš, že neumí rozpočítat účet, bo sečíst tři čísla pod sebou je nad jeho intelektuální schopnosti. Čest výjimkám, neříkám, že jsou takoví všichni (abych tu nerozjížděl "sitopoďzkusitty@#&$~!!!" flame).
SKRU: Tak (ne)distribuce stolů je letitej nedostatek český obsluhy. O tom, že by se talíře měly odnášet až když všichni u stolu dojedí, u nás taky nikdo nikdy neslyšel.