• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GIO
    GIO --- ---
    KUBAN88: mne uz nejak nelaka tam chodit, jak si tam clovek nesedne bez zavolani predem ani pres obed nebo odpoledne, chodime tam min a min..tak pak napis, jakou smenu jsi chytil.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GIO: V sobotu mám rezervaci tak jsem zvědavý, jinak souhlas ta obsluha je hrozně nestabilní, někdy má člověk štěstí, někdy je to na ránu...
    FARIN
    FARIN --- ---
    SKRU: dobry je zapominat ze pro deti ten primej prepocet na vahu nefunguje a toxicka davka na kg je zhruba polovicni nez u dospeleho. Coz je o duvod vic byt opatrny i s malyma davkama alkoholu u deti.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: imho plat
    GIO
    GIO --- ---
    taky to nechapu. jejich vyber lidi, plat, nevim v cem je problem, ale je to stabilne strasne uz roky.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: nechapu ze hospoda s takovou reputaci si neni schopna trochu lip zaplatit nejaky staly personal, neustale maji inzeraty na volna pracovni mista a neustale obsluhujou vemena...
    GIO
    GIO --- ---
    SKRU: to je letity problem blackdoga.. jejich silena fluktuace personalu, a k lepsimu to rozhodne stale nespeje...korunu tomu nasadili tim usazovanim ke stolum, ja vim, ze maji narvano a jsou sama rezervace, ale u nich to pusobi velice upachtene, kdyz tam clovek ceka, nez se ho nekdo konecne ujme... a to jich tam vzdycky pobiha takova hromada, plus je jich x za barem, tak proc kurvafix nemaji jednu holku stabilne u toho vitaciho stolecku, to nepochopim...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SKRU: V pripade ze obsluha zklame nedavm dysko zadne ono ty minimalni dyska nejdou moc poznat od ceske klasiky (zaokrouhleno nahoru cca o 2kč). když jsem spokojen tak se držím obligátních 5-15%.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    SKRU: Tak mezi moje top nenáviděný věty od číšníků patří "tak povídejte".
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MAR_TINA: normalne jsme ho zavreli do sklepa a podavali mu jenom birell... leč tě zklamu, jestli vypije 2 deci birellu tak je to hodně
    SKRU
    SKRU --- ---
    KUBAN88: tak deti to pritahuje, protoze to je "zakazany", cucnout budiz, ale litr birella ma v sobe tolik alkoholu jako 1,5deci desitky, pokud to pocitam spravne a neco mi neunika;), me to prijde pro nedospelej 20kg organismus dost..a pro ten jeho mozecek:) kdyz budu v tech svejch selskejch vypoctech pokracovat, tak to mas jak cely pivo pro dospelyho. a i ja to jediny pivo obcas cejtim, ze to pracuje:) a evidentne to nebylo poprve..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KUBAN88: a kde se s birellem seznámil?
    Tahle česká pivní kultura, kdy dám dítěti v klidu ochutnat pivo nebo vypít litr birellu (5 gramů alkoholu!), ta není hezká.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KUBAN88: Hm, tak jde trochu o to, ze detskej organismus je vuci toxickym ucinkum alkoholu vic citlivej, no.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MICKK: Zavolejte socialku
    MICKK
    MICKK --- ---
    KUBAN88: víš, že obsahuje alkohol?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    SKRU: hele u nás Adam (4 roky) taky má rád birell... prostě jsem raději než aby chtěl kolu.. na druhou stranu něco na "chlubení" to úplně není... ale třeba žena nepije vůbec a já raději víno, takže asi tak
    SKRU
    SKRU --- ---
    jinak teda vcera sem cumel jak vejr, jeste nikdy jsem nic podobnyho nevidel. byli jsme na rychlou vecu U Jagusky na Palmovce (btw skvely rizoto s liskama a hribkama) a vedle ke stolu si sedla nejspis rodinka, takovata sul zeme, libenska slechta proste, vypadali trochu jako sourozenci, meli tak kolem 50 let a sebou dite 5-6 let, oni si dali po dvou pivech a to dite vypilo dva velky birelly a voni na nej byli evidentne pysny, jak mu to chutna a parkrat se na me pokusili usmat a chteli, abych se jako chapave usmival taky, jakej je to malej velkej borec.. bylo mi z toho fakt divne a rikal semsi chlapce, za jak dlouho presedlas na desitku, za 3 roky, za 5..brrr.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KUBAN88: S tím prvním souhlas, to druhý záleží na tom, jak moc blbý to jídlo je :-). Ale máš pravdu, druhdy jsem měl nějaký připomínky k jídlu v Krystalu (chuťově dobrý, ale maso tvrdý, skopový prostě potřebuje svůj čas a předstartovní péči), za 5 minut přistál na stole desert na podnik a omluva, takže je budu mít rád i nadále (což bych měl i bez toho, ale potěší to) :-).
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    sebelepší jídlo posere snadno servis, zatímco i blbé jídlo dokáže zlepšit kvalitní servis, kterému prostě to dýško s chutí dáš
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: tezko rict, ja se bojim chodit na novy mista :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    POHODAVOLE: Hele, na druhou stranu, kolikrát se ti stane, že obsluha je v poho, ale jídlo hrozný? Imho zdaleka ne tak často, jako že jídlo je OK, někdy i moc dobrý, ale obsluha je totálně na pěst (že, milé Prosecco?). Nedostatek kvality je výrazně častěji na straně obsluhy, než kuchyně. Dáno hlavně tím, že to dělá kdejakej troglodyt (budu akorát nosit talíře, to zvládne každej), u kterýho pak zjistíš, že neumí rozpočítat účet, bo sečíst tři čísla pod sebou je nad jeho intelektuální schopnosti. Čest výjimkám, neříkám, že jsou takoví všichni (abych tu nerozjížděl "sitopoďzkusitty@#&$~!!!" flame).


    SKRU: Tak (ne)distribuce stolů je letitej nedostatek český obsluhy. O tom, že by se talíře měly odnášet až když všichni u stolu dojedí, u nás taky nikdo nikdy neslyšel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam