• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: s nalozenejma nemam problem, ale ty cerstvy krajeny, vezici v jedny skatuli pres tejden a pexeny v pizze 10 minut, s tim problem mam. Pizzu s houbama nejim.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZCR: jako že se namáhaj sbírat houby a nepužívaj předkárejné a naložené z velké sklenice. Mno...
    ZCR
    ZCR --- ---
    ZUZKAOU: hlavně takhle v sezóně, když žampiony zápašné vyraší na každém sídlišti.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: na výrazivo typu tomatová omáčka a jiné variace tomátu jsem alergická. Na salsu taky.
    ZUZKAOU: Suši s lančmítem je ovšem typické havajské, nikoli japonské jídlo. (nemluvě o tom, že suši je fastfood/sváča ze zbytků tak ňáko per definitionem a ano, dá se udělat epesní suši, stejně jako se dá udělat luxusní sendvič, ale to furt neznamená, že model zbytky-ze-dna-ledničky je nelegitimní.)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OMNIHASH: Jestli takhle zacházíš s lidma ty, tvoje věc, u mě z toho, co vyjmenováváš, byl krátkej dlouhej, pak vynechávka a pak až totální lumeni. Dávat někomu minimální mzdu a zbytek na ruku je prasárna z milionu důvodů a v něčem takovém odmítám jet obecně i speciálně, přesčasy jsem platila a že se na dovolené domlouvá, ne, že každej jouda oznámí, že prostě nepřijde, kdy se mu to hodí, to funguje naprosto všude, nejen v hospodě.


    OTAVA: Nojo, ale když holt provozního, který má vizi a umí spočítat, že se mi za těch 50 (70, 80, 150...) vyplatí a každý měsíc mi to dokáže, je jaksi problém sehnat. On je problém sehnat i takovýho, který stojí za těch 30. Nevím, co, kdo a proč je Kantýna, nemůžu tedy komentovat.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MARIHAI: jen pro forma - párky a lančmít v Japonsku nejsou zahraniční exotika, ale něco, co si navykli jíst v poválečných letech z humanitární pomoci od spojenců. No a už jim to zůstalo.
    VANEK
    VANEK --- ---
    DIVER: A to je kde, Praha-předměstí?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ZUZKAOU: i v japonsko maj své babicy.. a na párky jsou ulítlý no.. je to pro ně exotická zahraniční věc .. a evropan jen kroutí hlavou
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ZUZKAOU: abychom se za chvíli nedočkali třeboňského sushi :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    POHODAVOLE: pepík, chachar, mechováček...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MARIHAI: tak jako není třeba sypat na pizzu jen tradiční italské věci a neapolský styl není jedinný ultimativní, takže zrovna ty tvarůžky mě nijak neuráží. Naopak se smetanovým základem, česnekem, cibulí a dobrou slaninou to asi nemusí být špatné.

    Co nechápu je ta hra na restauraci, leč s kvalitou horší než z fastfoodu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MARIHAI: pepikova pizza? Dřív dělali i pizzu s kolenem :-D
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Vrchol bizarních pizza receptu v čr je pizza Olomouciana. Ano tipujete spravne co je hlavni ingredience.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: jinak v Grossetu je super, že ta capricciosa chutná už asi přes deset let furt stejně. Jednou za čas jsme si dávali ještě na zakladce s kámošem na pul a mám z toho furt ten stejný pocit..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DOCKINEZ: v grosettu chybí, ale v nuove je mají. Obecně jestli máš rád Italskou, tak si dej v Nuove degustaci. Je to skvělý a stačí bez bufetu :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POHODAVOLE: jeste ne, diky za tip. Artyčoky nechybí? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DOCKINEZ: ja teda mohu určitě v grosettu a v nuove. Zkoušel si?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DOCKINEZ: nejbezpečnější pizza v čr je žampionová.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam